Libnet.ro
UNICEF

10:15

Dacian Ciolos: Institutiile de invatamant trebuie si ele sa respecte masurile de simplificare. Vor fi suficiente copiile conform cu originalul dupa documente

B1 B1,
Dacian Ciolos: Institutiile de invatamant trebuie si ele sa respecte masurile de simplificare. Vor fi suficiente copiile conform cu originalul dupa documente

Dacian Ciolos a anuntat pe Facebook ca si institutiile de invatamant trebuie sa respecte masurile de simplificare administrativa. De asemenea, premierul a mai adaugat ca vor fi suficiente. continuă pe B1

in institutiile de invatamant vor fi suficiente copiile conform cu originalul

Premierul Dacian Ciolos sustine, pe pagina sa de Facebook, ca si institutiile de invatamant trebuie sa respecte masurile de simplificare administrativa, el invocand in acest sens ordinul ministrului Educatiei emis ieri prin care se stabileste acceptarea in invatamant a documentelor conform cu originalul, in locul celor autentificate la notariat.

Dacian Ciolos: Copiile legalizate nu vor mai fi cerute in institutiile de invatamant

Premierul Dacian Ciolos atrage atentia institutiilor de invatamant privind respectarea masurilor de simplificare administrativa. Astfel, el invoca ordinul emis, marti, de ministrul Educatiei, care prevede ca institutiile de invatamant trebuie sa accepte documente conform cu originalul, in locul celor autentificate la notariat.

Zi de doliu national pe 13 august. Dacian Ciolos: Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei va ramane un simbol al nobletii, discretiei si demnitatii

Premierul Dacian Ciolos a transmis luni un mesaj de condoleante, dupa anuntul privind decesul Reginei Ana a Romaniei. Totodata, Guvernul a decretat ziua de 13 august, zi de doliu national, potrivit B1.

Street Art cu Dacian Ciolos, pe zidurile Bucurestiului

Pe strazile Bucurestiului, au aparut stenciluri cu premierul Dacian Ciolos. Stencilul sau sablonul) este o tehnica foarte apreciata si des folosita in street art fiindca e rapida, precisa si multiplicabila, explica Cristian Neagoe, instigator cultural si curator Street Delivery, pentru Adevarul.

Premierul Romaniei, Dacian Ciolos, vine la Chisinau

Prim-ministrul Romaniei, Dacian Ciolos, va veni la sfarsitul lunii august - inceputul lunii septembrie intr-o vizita la Chisinau, anunta mediafax. ro cu referire la surse guvernamentale.

Facebook a intrat la guvernare. Cum combate Dacian Ciolos taierile ilegale cu ajutorul mediului online

Premierul Dacian Ciolos si alti ministri din Cabinetul sau urmaresc cu atentie nemultumirile pe care oamenii le varsa pe Facebook, oferind de multe ori si solutii. Vorbim de primul Guvern conectat cu adevarat la mediul online.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2568 seconds )