Libnet.ro
UNICEF

09:00

Dacian Ciolos, mesaj de impacare pentru USR

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos, mesaj de impacare pentru USR

Dacian Ciolos a declarat la Romania TV ca ori el, ori liderul USR, Dan Barna, vor candida la alegerile prezidentiale. Unul dintre noi o sa candideze cu siguranta. Vom face echipa oricum, in orice forma. continuă pe Antena3

Dacian Ciolos, referitor la alegerile prezidentiale: Eu sau Dan Barna vom candida cu siguranta

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat luni ca ori el ori liderul USR, Dan Barna, va fi candidat la presedintie cu siguranta, evocand rezultatul Aliantei USR-PLUS de la alegerile.

Ciolos, despre prezidentiabilul Aliantei USR-PLUS: Unul dintre noi o sa candideze, cu siguranta

Dacian Ciolos a declarat luni seara, la Romania TV, ca el sau Dan Barna va candida, din partea Aliantei USR-PLUS, la alegerile prezidentiale, precizand ca este firesc ca Alianta sa aiba un candidat, in contextul scorului bun obtinut la europarlamentare, potrivit Mediafax.

Dacian Ciolos: O felicit pe Maia Sandu pentru alegerea ei ca prim-ministru al Republicii Moldova. Ea isi asuma o sarcina uriasa: sa scape tara de oligarhi

Liderul PLUS, ex-premierul Dacian Ciolos, a felicitat-o pe presedinta PAS, Maia Sandu, cu investirea in functia de prim-ministru al Republicii Moldova, asta desi Curtea Constitutionala a declarat nule toate deciziile sedintei Parlamentului din 8 iunie.

DACIAN CIOLOS: O sprijin din tot sufletul pe Maia Sandu

Fostul premier Dacian Ciolos, lider al PLUS, a felicitat-o sambata seara pe Maia Sandu pentru alegerea ei ca prim-ministru al Republicii Moldova.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )