Libnet.ro
UNICEF

17:31

Dacian Ciolos, mesaj pentru Familia Regala: Transmit cele mai alese ganduri si cele mai calde sentimente (FOTO)

B1 B1,
Dacian Ciolos, mesaj pentru Familia Regala: Transmit cele mai alese ganduri si cele mai calde sentimente (FOTO)

Premierul Dacian Ciolos a transmis pe pagina oficiala de Facebook un mesaj catre Familia Regala, cu ocazia Zilei Regelui. Transmit Familiei Regale, de sarbatoarea Coroanei Romane la 150 de ani, cele. continuă pe B1

Dacian Ciolos felicita CSM Bucuresti pentru victoria in Liga Campionilor si compara echipa de handbal cu situatia de la Opera Nationala: Sa se uite la aceasta echipa minunata si sa invete sa lucreze impreuna

Premierul Dacian Ciolos a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj de felicitare pentru echipa CSM Bucuresti, care a castigat duminica Liga Campionilor la handbal feminin, dupa o finala dramatica impotriva lui Gyor. Este o lectie de patriotism, organizare si munca de echipa. Patriotism, pentru ca echipa este un proiect romanesc de enorm succes international. Poate ca toti cei care au incercat sa puna pe alte coordonate complet gresite perfomanta de la Opera Nationala, unde romanii si altii au facut perfomanta internationala, ar trebui sa se uite la aceasta echipa minunata si sa invete sa lucreze impreuna. Pentru Romania si pentru Bucuresti!, a scris Dacian Ciolos pe Facebook.

Dacian Ciolos sustine un rol proactiv al Romaniei in UE

Dacian Ciolos transmite, intr-un mesaj cu prilejul Zilei Europei, La multi ani romanilor si familiei europene, precizand, totodata, ca sustine in continuare un rol proactiv al Romaniei in UE, pentru a face fata noilor provocari si evolutii din regiune si din intreaga lume, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Dacian Ciolos: Ministerul Sanatatii va declansa o ancheta administrativa. Vor fi testati toti dezinfectantii din toate spitalele la doua niveluri, concentratie si eficacitate

Premierul Dacian Ciolos a anuntat sambata, dupa intalnirea desfasurata la Palatul Victoria privind situatia din sistemul sanitar, ca a solicitat Ministerului Sanatatii sa declanseze incepand de astazi o ancheta administrativa ce presupune testarea tuturor substantelor dezifectante folosite in toate spitalele din tara. Urmeaza sa fie testate atat concentratia biocidelor, cat si eficienta lor. Ministerul urmeaza sa preleve din spitale probe din biocidele folosite in prezent, indiferent de firma de unde provin acestea. Totodata, vor fi testate amanuntit noi probe din cele 50 de spitale unde s-au inregistrat probe neconforme la testele recent, a precizat Ciolos. Primele rezultate sunt asteptate la sfarsitul zilei de miercuri.

Scandalul dezinfectantilor diluati. Dacian Ciolos participa la prima reuniune a grupului de lucru pentru sanatate

Premierul Dacian Ciolos participa luni, incepand cu ora 11:00, la prima reuniune a grupului de lucru pentru sanatate, potrivit programului oficial anuntat de Guvernul Romaniei. Sambata, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Victoria, prim-ministrul a anuntat ca va avea o discutie mai ampla cu un grup de experti privind masurile care pot fi luate pentru imbunatatirea situatiei in sistemul de sanatate si pentru recastigarea increderii cetatenilor.

Ce masuri ia premierul Dacian Ciolos in plina criza a dezinfectantilor

Premierul Dacian Ciolos face declaratii, sambata, dupa intalnirea pe care a avut-o cu sefii din Ministerul Sanatatii in contextul scandalului dezinfectantilor diluati. Dacian Ciolos a declarat.

Dacian Ciolos: Se vor face teste si la celelalte firme care livreaza dezinfectanti in Romania (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a declarat marti ca in zilele urmatoare vor fi facute teste si de la alte firme care livreaza dezinfectanti in Romania. Am trecut in revista in.

Dacian Ciolos: Important este acum sa nu blocam activitatea ministerului Sanatatii

Premierul Dacian Ciolos a declarat marti ca in acest moment este important ca activitatea de la ministerul Sanatatii sa nu fie blocatia dupa demisia lui Patriuciu Anchimas-Cadariu de la conducerea.

Dacian Ciolos: Important este acum sa nu blocam activitatea ministerului Sanatatii (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a declarat marti ca in acest moment este important ca activitatea de la ministerul Sanatatii sa nu fie blocatia dupa demisia lui Patriuciu Anchimas-Cadariu de la conducerea.

Dacian Ciolos, dupa ce in Parlament s-a votat un nou pachet de legi privind achizitiile publice: Mai bine mai tarziu decat niciodata (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a declarat marti, dupa ce in Parlament s-a votat un nou pachet de legi privind achiztiile publice ca este vorba despre un pachet extrem de important care, daca ar mai fi fost.

Liviu Dragnea ataca Guvernul: Tehnocratii sunt foarte slabi, nu isi iubesc tara. Dacian Ciolos, mai putin ferm decat credeam

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca Guvernul tehnocrat condus de premierul Dacian Ciolos este mai putin ferm decat credea, iar intregul executiv este foarte slab,.

ştiri de la B1

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )