Libnet.ro
UNICEF

01:06

Dacian Ciolos, o noua ipostaza de MODESTIE. Fostul premier, fotografiat, din nou, la bordul unei curse low-cost (FOTO)

B1 B1,
Dacian Ciolos, o noua ipostaza de MODESTIE. Fostul premier, fotografiat, din nou, la bordul unei curse low-cost (FOTO)

Dacian Ciolos face ce face si reuseste sa atraga, din nou, admiratia romanilor. Dupa ce in timpul mandatului sau de premier, acesta a fost surprins calatorind cu un avion low-cost, tehnocratul. continuă pe B1

Nicusor Dan explica de ce se impotriveste intrarii lui Ciolos in USR si aminteste de compromisurile facute de fostul premier

Presedintele USR, Nicusor Dan, a explicat, intr-un mesaj pe contul personal de Facebook, pozitionarea sa impotriva intrarii lui Dacian Ciolos in formatiunea pe care o conduce, cu toate ca in partid este un curent majoritar care l-ar vrea alaturi pe fostul premier.

Ciolos face de luni o vizita de cinci zile la Bruxelles. Fostul premier are programate intalniri la cel mai inalt nivel la Comisia Europeana si Parlamentul European

Dacian Ciolos se va afla la Bruxelles, in perioada 20-24 martie 2017, unde are programate intalniri cu inalti oficiali si lideri politici europeni. Vizita are loc in contextul dezbaterilor lansate de Comisia Europeana pe tema posibilelor scenarii privind viitorul Uniunii Europene. Totodata, in cadrul discutiilor, fostul premier va aborda teme sectoriale si subiecte de actualitate europeana de interes pentru Romania.

Ciolos, primit la Bruxelles de lideri ai UE: Fostul premier, intrevedere cu Juncker si Dombrovskis (FOTO)

Dacian Ciolos a plecat, luni, la Bruxelles, unde, pana in data de 24 martie, urmeaza sa se intalneasca cu mai multi lideri ai UE, comisari europeni, dar si cu presedintele Comisiei.

Dacian Ciolos merge la Bruxelles. Timp de o saptamana, se intalneste cu inalti oficiali europeni

Fostul premier si europarlamentar Dacian Ciolos se intalneste, saptamana viitoare, la Bruxelles, cu seful Comisiei Europene, precum si cu presedintele si vicepresedintele Parlamentului European. Ciolos va discuta cu inaltii oficiali despre posibilele scenarii pentru viitorul Europei.

Nicusor Dan: Nu a existat o decizie de respingere a intrarii lui Dacian Ciolos in USR. Opinia majoritara este ca intrarea lui in partid este benefica, eu am sustinut opinia contrara

Liderul USR Nicusor Dan prezinta, duminica, intr-o postare pe Facebook, pozitia sa cu privire la tema intrarii lui Dacian Ciolos in partid, precizand ca nu a existat o decizie in USR de respingere a acestui lucru si ca fostului premier i-a fost trimisa chiar o invitatie pentru o discutie in acest sens. Opinia majoritara in partid este ca intrarea lui Ciolos in USR este benefica; eu am sustinut opinia contrara, dar voi actiona in acord cu vointa majoritatii, afirma Nicusor Dan.

Nicusor Dan: Lui Dacian Ciolos i s-a transmis invitatia sa intre in USR

Liderul USR, Nicusor Dan, a oferit duminica, pe Facebook, o serie de precizari in legatura cu posibila intrare in USR a fostului premier Dacian Ciolos.

Dacian Ciolos se intalneste, luni, cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker

Presedintele Comisiei Europene CE), Jean-Claude Juncker, are programata, luni, o intrevedere cu fostul prim-ministru al Romaniei, Dacian Ciolos, intalnirea aparand pe programul oficial al presedintelui CE.

Dosar de Politician: Cine este creierul politic al cuplului Dacian Ciolos- Klaus Iohannis? (VIDEO)

Ce ii leaga de fapt pe Iohannis si Dacian Ciolos? Este cert ca presedintele si tehnocratul nu s-au imprietenit inainte de anul 2015. Ciolos a ocupat functia de comisar european din noiembrie.

Dosar de Politician: Cine este creierul politic al cuplului Dacian Ciolos - Klaus Iohannis? (VIDEO)

Ce ii leaga de fapt pe Iohannis si Dacian Ciolos? Este cert ca presedintele si tehnocratul nu s-au imprietenit inainte de anul 2015. Ciolos a ocupat functia de comisar european din noiembrie.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )