Libnet.ro
UNICEF

17:00

Dacian Ciolos prezinta trei variante ale reformei statutului functionarului public: Una dintre ele prevede numirea directorilor de deconcentrate pe criterii politice

Hotnews Hotnews,
 Dacian Ciolos prezinta trei variante ale reformei statutului functionarului public: Una dintre ele prevede numirea directorilor de deconcentrate pe criterii politice

Premierul Dacian Ciolos a prezentat luni primele detalii ale reformei statutului functionarului publica, precizand ca exista trei variante de lucru, dintre care una presupune numirea pe criterii politice a directorilor companiilor de stat, care isi vor incheia mandatul odata cu guvernul care i-a numit. continuă pe Hotnews

Dacian Ciolos prezinta Parlamentului aspecte privind reforma administratiei, la Ora prim-ministrului

Premierul Dacian Ciolos va prezenta luni, incepand cu ora 16:00, in fata deputatilor, in cadrul Orei primu-ministrului, aspecte privind reforma statutului functionarului public. Intentia mea este chiar sa merg saptamana viitoare, luni, in Parlament, in Camera Deputatilor, sa lansam dezbaterea, sa vin acolo cu cateva idei pe care le avem legate de reforma administratiei. Cert este ca vrem sa abordam partea de reforma a statutului functionarului public, sa clarificam aspecte legate de statutul functionarului public si la nivel central si la nivel local', declara saptamana trecuta primul-ministru, potrivit Mediafax.

Dacian Ciolos prezinta Parlamentului primele detalii privind reforma administratiei

Premierul Dacian Ciolos va prezenta luni, incepand cu ora 16:00, in fata deputatilor, in cadrul Orei primu-ministrului, aspecte privind reforma statutului functionarului public.

Ciolos le prezinta deputatilor idei privind reforma statutului functionarului public

Premierul Dacian Ciolos va prezenta luni, in fata deputatilor, incepand cu ora 16,00, aspecte legate de reforma statutului functionarului public.

Premierul Ciolos propune trei scenarii pentru reformarea administratiei publice

Guvernul propune spre dezbatere trei scenarii pe care le ia in calcul pentru reformarea administratiei publice, legate de modul in care poate fi redefinita relatia intre nivelul de decizie politica si nivelul de executie administrativa, a precizat luni premierul Dacian Ciolos.

Dacian Ciolos, despre reforma administrativa: Ne dorim ca in iunie sa venim cu un pachet de propuneri legislative

Premierul Dacian Ciolos a participat luni la Ora prim-ministrului, in Camera Deputatilor. Premierul a vorbit despre reforma administrativa, care ar putea sa se concretizeze intr-un pachet de.

Vasile Blaga, mesaj dur pentru Dacian Ciolos

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a declarat vineri, la Sibiu, ca numai premierul Dacian Ciolos decide cu privire la schimbarea ministrilor, insa a recunoscut ca i-a spus deja sefului Guvernului ca este.

IGI: in primele trei luni ale anului s-au inregistrat circa 110.00 cetateni straini

IGI: in primele trei luni ale anului s-au inregistrat circa 110. 00 cetateni straini .

Scenariile lui Ciolos pentru administratia publica

Premierul Dacian Ciolos a prezentat, ieri, in Camera Deputatilor principalele repere ale reformei statutului functionarilor publici.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )