Libnet.ro
UNICEF

13:45

Dacian Ciolos: Romania va avea nevoie de reforme Dan Barna: Este o coalitie care isi asuma foarte responsabil masurile si ceea ce va urma in lunile si anii urmatori pentru Romania (VIDEO)

B1 B1,
Dacian Ciolos: Romania va avea nevoie de reforme Dan Barna: Este o coalitie care isi asuma foarte responsabil masurile si ceea ce va urma in lunile si anii urmatori pentru Romania (VIDEO)

Dacian Ciolos a declarat marti, dupa discutia cu presedintele Klaus Iohannis din cadrul consultarilor desfasurate la Palatul Cotroceni in vederea desemnarii unui candidat la functia de prim-ministru, ca. continuă pe B1

CIOLOS: Am toata sustinerea pentru Dan Barna ca vicepremier

Dacian Ciolos. co-presedintele USR PLUS, a declarat azi ca liderii PNL, USR PLUS si UDMR mai au de rezolvat doar detalii la nivel politic legate de programul de guvernare, iar protocolul de coalitie e deja finalizat, potrivit News.

Dacian Ciolos: Coalitia insasi este dovada unei maturitati politice. Acest parteneriat poate sa fie un moment de cotitura pentru Romania

In cadrul intrevederii de luni de la Palatul Parlamentului, PNL, USR-PLUS si UDMR au semnat acordul de functionare a coalitiei, prin presedintii celor patru formatiuni, Ludovic Orban, Dan Barna, Dacian Ciolos,.

Dan Barna: Zilele acestea au ridicat felul de a face politica in Romania. Vom putea avea o guvernare care sa faca niste schimbari importante in Romania (VIDEO)

Programul de guvernare propus de coalitia PNL, USR-PLUS si UDMR va avea peste 300 de pagini, a declarat Dan Barna, luni seara, care sustine ca ultimele doua saptamani au ridicat felul de a face.

Dacian Ciolos: incepe sa se sudeze o echipa, intelegem mai bine asteptarile si limitele celuilalt

Dacian Ciolos, liderul PLUS, crede ca presedintele Klaus Iohannis ar putea chema marti partidele la .

Dacian Ciolos: Ne-au dat alegatorii un vot pentru a intra la guvernare si l-am luat ca atare

Dacian Ciolos, liderul PLUS, este constient ca echipa USR-PLUS si-a luat mari responsabilitati in vi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )