Libnet.ro
UNICEF

09:45

Dacian Ciolos: Taxa pe lacomie, o calamitate / Pregatiti-va pentru un 2019 haotic si plin de crize. n urma PSD va ramne un dezastru similar cu cel de la nceputul anilor 90

Hotnews Hotnews,
 Dacian Ciolos: Taxa pe lacomie, o calamitate / Pregatiti-va pentru un 2019 haotic si plin de crize. n urma PSD va ramne un dezastru similar cu cel de la nceputul anilor 90

Fostul premier Dacian Ciolos critica, intr-o postare pe Facebook, masurile economice anuntate marti seara de Guvern, care au dus la prabusirea Bursei. Despre taxa pe lacomie, Ciolos spune ca este o calamitate pentru sistemul financiar, care poate ajunge in colaps in orice moment, si avertizeaza ca 2019 va fi un an haotic si plin de crize, iar cu cat PSD va sta mai putin la putere, cu atat va fi mai bine, pentru ca in urma lor va ramane un dezastru similar cu cel de la inceputul anilor 90. continuă pe Hotnews

DACIAN CIOLOS: Taxa pe lacomie, o calamitate pentru sistemul financiar

Taxa pe lacomie este o calamitate pentru sistemul financiar, sustine fostul premier Dacian Ciolos, dupa ce ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat ca Guvernul propune ca de la 1 ianuarie 2019 sa se aplice institutiilor financiar-bancare o astfel de taxa in cazul in care ROBOR la 3 si 6 luni depaseste o anumita valoare.

LIVETEXT/VIDEO Guvernul introduce taxa pe lacomie pentru banci / Teodorovici prezinta modificarile de taxe si impozite pentru 2019 DOCUMENT

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, prezinta modificarile de taxe si impozite pentru 2019. Potrivit documentului elaborat de finante, Guvernul va introduce taxa pe lacomie care vizeaza bancile.

Cum il va afecta pe Dacian Ciolos schimbarea de partid. Ce spun specialistii

Piedicile din instanta l-au facut pe Dacian Ciolos sa renunte la vechiul partid si sa anunte o mutare-surpriza: infiintarea unei noi formatiuni politice, deja aprobata de Tribunal, cu care promite sa schimbe Romania in bine. Specialistii au comentat, pentru Adevarul, cum il va afecta aceasta schimbare si de ce va avea nevoie pentru a fi considerata o miscare de succes.

Dacian Ciolos, dupa anuntul nregistrarii noului partid PLUS: n 24 de ore am primit peste 7.500 de cereri de adeziune

Fostul premier Dacian Ciolos anunta ca in 24 de ore de cand a anuntat inregistrarea noului sau partid - Partidul Libertatii, Unitatii si Solidaritatii PLUS) - au fost inregistrate peste 7. 500 de cereri de adeziune. Anuntul privind noul partid a fost facut sambata, iar Ciolos a explciat ca niste colegi de-ai sai, oameni anonimi, au inregistrat un alt partid care va lua locul Miscarii Romania impreuna, partid al carui inregistrare treneaza in justitie.

Cine se afla in spatele noului partid a lui Dacian Ciolos. Adevarul a iesit la iveala

Dacian Ciolos a lansat, sambata, Partidul Libertatii, Unitatii si Solidaritatii PLUS), formatiune care a fost deja inregistrata la Tribunal si face parte din registrul partidelor politice. Fostul premier.

Dacian Ciolos a facut rost de un partid politic

Fostul premier Dacian Ciolos a anuntat, sambata, la Cluj, ca el si sustinatorii sai au inregistrat o noua formatiune politica, Partidul Libertatii, Unitatii si Solidaritatii PLUS), care va lua.

Arabia Saudita , buget record- 295 miliarde dolari pentru 2019

Regele Salman al Arabiei Saudite a anuntat, marti, un buget de 1,11 mii de miliarde de riali 295 miliarde de dolari) pentru 2019, cel mai mare din istoria tarii, si a spus ca guvernul va continua reformele economice, transmite Reuters.

Claudiu Cazacu, XTB Romania: Previziuni economice pentru 2019

La ultima emisiune Profesionistii in Investitii din acest an, am trecut in revista principalele evolutii ale economiei globale si locale din acest an impreuna cu Claudiu Cazacu, analist sef la XTB Romania, care a facut si cateva previziuni pentru 2019,.

Ludovic Orban decimeaza partidul lui Dacian Ciolos: Transferul unui fost ministru, anuntat in sedinta PNL

Inca un membru al partidului lui Dcian Ciolos alege sa treaca la PNL. Ludovic Orban a anuntat, luni, in sedinta Biroului Executiv al partidului, ca fostul ministru tehnocrat al Transporturilor, Sorin Buse,.

Simona Halep isi mareste echipa pentru 2019

Chiar daca nu are inca un antrenor pentru sezonul care sta sa inceapa in primele zile ale anului 2019, Simona Halep a facut o mutare in staff-ul ei tehnic.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3233 seconds )