Libnet.ro
UNICEF

07:16

Daea, despre informarile SRI cu privire la pesta porcina: Eu nu tin evidenta informarilor transmise / Aproape 2.000 de dosare de despagubiri au fost onorate

Hotnews Hotnews,
 Daea, despre informarile SRI cu privire la pesta porcina: Eu nu tin evidenta informarilor transmise / Aproape 2.000 de dosare de despagubiri au fost onorate

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a spus ca el nu tine evidenta informarilor transmise, intrebat daca a primit vreo informare de la SRI cu privire la pesta porcina, intr-o interventie telefonica laDigi 24. De asemenea, acesta a zis ca toti gospodarii afectati de pesta porcina isi vor primi despagubirile. continuă pe Hotnews

Petre Daea, despre informarile SRI privind pesta porcina: ntrebati-l pe Ciolos, era premier n 2016

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, spus, vineri, ca fostul premier Dacian Ciolos si fostul ministru al Agriculturii din Cabinetul sau ar trebui sa fie intrebati despre informarile SRI din 2016 privind pesta porcina africana, relateaza Mediafax.

Iulian Fota: E o practica in administratia locala si centrala de la noi de a ignora informarile SRI. De mai multe ori au fost pur si simplu neglijate

Fostul consilier prezidential pe probleme de securitate, Iulian Fota, a comentat joi seara pe tema informarilor emise de SRI, inca din 2016, privind pesta porcina, declarand ca in administratia locala si centrala exista o practica de a ignora aceste informari. Fota a mai precizat ca, inca de pe vremea cand era consilier, informatiile venite de la SRI erau pur si simplu neglijate.

SRI si pesta porcina. Manda: Prima informatie transmisa de SRI beneficiarilor legali a fost in iunie 2016; pana in august 2018 s-au transmis 132

Serviciul Roman de Informatii a informat despre pericolul pestei porcine din iunie 2016, iar pana in august 2018 au fost facute 132 de informari pe acest subiect a anuntat, joi seara, presedintele Comisiei parlamentare de control a activitatii Serviciului, Claudiu Manda.

Cine stia inca din 2016 de pesta porcina, boala care ucide porcii romanilor

Pesta porcina africana este boala care a ajuns sa faca ravagii in tara si e normal sa te intrebi, vazand dezastrul cauzat, daca ar fi putut fi prevenita. Presedintele Comisiei parlamentare de control a activitatii Serviciului Roman de Informatii SRI), Claudiu Manda, a anuntat recent ca SRI-ul stia de pesta porcina inca din 2016, vreme [] .

Cati bani le ofera Guvernul celor pagubiti de pesta porcina

Pesta porcina pare de neoprit, iar Guvernul transmite acum ce ajutor le va oferi celor care raman someri din cauza pestei. Ultimul bilant al pestei porcine arata ca aceasta a evoluat in 12 judete, in 207 localitati, cu un numar total de 898 de focare. Pana in prezent, au fost omorati mai mut de 230.

Prefectul judetului, George Iacob: 42 de focare de pesta porcina in 5 localitati

Au fost confirmate noi focare de Pesta Porcina Africana in judetul Calarasi. Conform prefectului George Iacob, in acest moment avem 42 de focare in 5 localitati. Astfel, au fost inregistrate 10 focare la Borcea, 27 la Perisoru, 3 in Calarasi si cate unul la Constantin Brancoveanu si Calarasii Vechi.

Pesta porcina se extinde: 46 de focare, inregistrate in 7 localitati. 700 de animale au fost eutanasiate

Tot mai multe localitati din judetul Calarasi sunt afectate de pesta porcina africana. Noi focare au fost confirmate de catre autpritatile sanitar veterinare. Pana in prezent, in judet au fost eutanasiate si ingropate 700 de suine fectate de virusul mortal.

Pesta porcina face ravagii in toata Europa. S-a extins si in Beligia. Tara face apel disperat catre autoritatile franceze

Ministerul francez al agriculturii a facut joi apel la mobilizare imediata pentru protectia crescatoriilor de porci, dupa ce unitatile sanitare din Belgia au confirmat doua cazuri de pesta porcina africana.

Pesta porcina face ravagii. Oamenii isi taie porcii inainte sa vina autoritatile

Inspectorii sanitar-veterinari vor incepe eutanasierea porcilor din satul Rogojeni, comuna Suceveni, unde a fost descoperit un focar de pesta porcina africana, a informat, joi, Comitetul Judetean pentru Situatii de.

Statisticile reale. Cat de intinsa este pesta porcina africana

Pesta porcina africana evolueaza in 207 localitati din 12 judete, cu un numar total de 898 de focare dintre care 13 in exploatatii comerciale industriale, unul in abatorul apartinand unei ferme si unul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )