Libnet.ro
UNICEF

14:45

Daea: Orban cuteaza sa intineze speranta romanului de mai bine, printr-un act mizerabil si iresponsabil

Adevărul Adevărul,
Daea: Orban cuteaza sa intineze speranta romanului de mai bine, printr-un act mizerabil si iresponsabil

Ministrul Agriculturii Petre Daea comenteaza plangerea depusa de liderul liberal Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila, spunand ca acesta cuteaza sa intineze speranta romanului de mai bine, printr-un act mizerabil si iresponsabil si considera ca o astfel de actiune il descalifica pe acesta din punct de vedere uman. continuă pe Adevărul

Petre Daea, prima reactie in scandalul momentului: Orban cuteaza sa intineze speranta romanului de mai bine, printr-un act mizerabil si iresponsabil

Ministrul Agriculturii Petre Daea comenteaza plangerea depusa de liderul liberal Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila, spunand ca acesta cuteaza sa intineze speranta romanului de mai bine, pr.

Mituri despre somn. Ce te ajuta sa dormi mai bine

Specialistii in somnologie de la Cleveland Clinic Sleep Disorders Center,SUA, au intocmit un top al celor mai frecvente mituri care circula pe seama tulburarilor de somn. MIT: Exercitiile fizice efectuate.

Exercitiile fizice inainte de culcare te obosesc si te ajuta sa dormi mai bine. Mituri despre somn

Specialistii in somnologie de la Cleveland Clinic Sleep Disorders Center,SUA, au intocmit un top al celor mai frecvente mituri care circula pe seama tulburarilor de somn. Ei au explicat care este, de fapt, adevarul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )