Libnet.ro
UNICEF

09:31

Daikin Romania, cifra de afaceri de 25,5 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Daikin Romania, cifra de afaceri de 25,5 milioane euro

Producatorul de aer conditionat Daikin Romania a inregistrat in anul financiar 2017-2018, incheiat la 31 martie 2018, o cifra de afaceri de 25,5 milioane de euro, in crestere cu 5% fata de anul precedent. continuă pe Ziarul Bursa

Radamel Falcao, condamnat la plata sumei de 9 milioane euro pentru frauda fiscala

Internationalul columbian Radamel Falcao, actualul capitan al echipei AS Monaco, a fost condamnat miercuri, in Spania, la plata sumei de 9 milioane euro, precum si la 16 luni de inchisoare, pedeapsa comutata in amenda, pentru frauda fiscala, au anuntat surse judiciare, citate de AFP.

Ford anunta un al doilea model la Craiova, investitii de 200 milioane Euro si 1.500 locuri de munca noi

Ford a anuntat ca va produce un al doilea model in uzina auto din Craiova, ceea ce presupune noi investitii, de 200 milioane Euro, precum si crearea a 1. 500 noi locuri de munca. Noul model se va adauga productiei actualei generatii a SUV-ului de clasa mica Ford EcoSport si motorului 1. 0 EcoBoost, a anuntat Ford. Compania nu a precizat despre ce model este vorba, dar cel mai probabil va fi un crossover sau SUV, din moment ce compania pune accent puternic pe acest segment.

QUALITANCE ajunge la afaceri de 10 milioane dolari

QUALITANCE a inregistrat o cifra de afaceri de 10 milioane USD in 2017, in crestere cu 34% fata de anul anterior, un ritm obisnuit pentru companie in ultimii ani. Rezultatele remarcabile ale QUALITANCE au fost apreciate si la nivel international,.

Ilie Nastase, presedinte onorific al Eco Sud SA: Da, putem! Prin implicare si perseverenta, o noua investitie de 1,5 milioane de euro la depozitul ecologic de la Mofleni Craiova

Grupul Eco Sud SA isi consolideaza pozitia de lider national in managementul deseurilor, cu o cota de piata de peste 20%, dupa finalizarea investitiei de 1,5 milioane euro pentru modernizarea Depozitului Ecologic Mofleni Craiova.

Bosch ncepe n toamna constructia fabricii de masini de spalat din Simeria, investitie de 110 milioane euro. Ce oras a ajuns n finala cu localitatea din Hunedoara

BSH Hausgerate, filiala a grupului Bosch, va incepe in toamna acestui an construirea fabricii de masini de spalat la Simeria unde productia de test ar trebui sa fie demarata la inceput de 2020, iar cea de serie, intre martie si iunie in acelasi an. in 2021 ar trebui sa fie produse 700. 000 de masini de spalat, iar anul urmator se va atinge capacitatea de un milion de masini, a spus seful diviziei BSH Romania, Mihai Voicila. Bosch a anuntat in martie ca a cumparat terenul pentru fabrica.

Actionarii Banca Transilvania au aprobat vanzarea de obligatiuni de 350 milioane euro

Actionarii Bancii Transilvania TLV) au aprobat, in Adunarea Generala de ieri, emisiunea de obligatiuni subordonate in valoare de cel mult 350 de milioane de euro, cu o rata a dobanzii fixa sau variabila, dupa caz, iar scadenta de zece ani, se arata intr-un comunicat al bancii publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )