Libnet.ro
UNICEF

08:15

Daimler anunta rechemarea in service pentru peste 3 milioane de masini Mercedes-Benz

Hotnews Hotnews,
 Daimler anunta rechemarea in service pentru peste 3 milioane de masini Mercedes-Benz

Constructorul german Daimler, suspectat de inselatorie in ceea ce priveste testele de poluare in Germania, a anuntat rechemarea a peste trei milioane de masini diesel marca Mercedes-Benz in Europa, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Fiat Chrysler recheama la service 1,33 milioane de vehicule

Grupul auto italo-american Fiat Chrysler Automobiles NV FCA) va rechema la service 1,33 milioane de vehicule pe plan global, in doua campanii separate, din cauza potentialelor riscuri de incendiu si a deschiderii accidentale a airbag-urilor, transmite Reuters, conform Agerpres.

Electrica cumpara participatiile FP la filialele sale, pentru 753 milioane de lei

Electrica a anuntat, aseara, ca a incheiat un Memorandum de intelegere cu Fondul Proprietatea in vederea achizitionarii participatiilor pe care Fondul le detine in filialele Electrica, respectiv SDEE Distributie Muntenia Nord S. , SDEE Distributie Transilvania Sud S. , SDEE Distributie Transilvania Nord S. si Electrica Furnizare S. , pentru 752. 841 lei. Actiunile vor fi dobandite de Electrica impreuna cu toate drepturile atasate acestora in conformitate cu legislatia aplicabila, incluzand dreptul de a primi dividende, cu exceptia dividendelor aferente anului financiar incheiat la 31 decembrie 2016, care raman a fi incasate de Fond, astfel cum a fost deja aprobat in Adunarile Generale ale Actionarilor Filialelor din data de 17 mai 2017, se arata in raportul transmis de companie catre BVB.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2824 seconds )