Libnet.ro
UNICEF

07:45

Dalai Lama il critica pe Vladimir Putin: Vrea sa reconstruiasca Zidul Berlinului

România Liberă România Liberă,
Dalai Lama il critica pe Vladimir Putin: Vrea sa reconstruiasca Zidul Berlinului

Dalai Lama l-a criticat duminica, intr-un interviu pentru presa germana, pe presedintele rus Vladimir Putin, apreciind ca vrea sa reconstruiasca Zidul Berlinului prin conflictul actual din estul Ucrainei, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Dalai Lama sustine ca Vladimir Putin este egocentric si vrea sa reconstruiasca Zidul Berlinului

Dalai Lama l-a criticat duminica, intr-un interviu pentru presa germana, pe presedintele rus Vladimir Putin, apreciind ca este egocentric si ca vrea sa reconstruiasca Zidul Berlinului prin conflictul actual din estul Ucrainei, relateaza Mediafax.

Dalai Lama: Vladimir Putin este foarte egocentric. Pare ca vrea sa reconstruiasca Zidul Berlinului

Dalai Lama l-a criticat duminica, intr-un interviu pentru presa germana, pe presedintele rus Vladimir Putin, apreciind ca este egocentric si ca vrea sa reconstruiasca Zidul Berlinului prin conflictul actual.

McCain: Putin vrea sa refaca Imperiul Rus, care sa includa Ucraina, R.Moldova si Tarile Baltice

Vladimir Putin vrea sa restabileasca vechiul Imperiu Rus, care sa includa Ucraina, R. Moldova si Tarile Baltice, a declarat senatorul republican John McCain, calificand drept rusinos refuzul Occidentului de a.

Patriarhul Kievului: Vladimir Putin este un nou Cain, posedat de Satana

Seful Bisericii ortodoxe ucrainene, patriarhul Filaret, l-a calificat pe Vladimir Putin drept noul Cain, care a provocat varsarea de sange a poporului frate, si a apreciat ca presedintele rus este posedat de Satana, intr-o declaratie postata sambata pe site-ul Bisericii, relateaza AFP.

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Ucrainene: Vladimir Putin este noul Cain. I se apropie sfarsitul

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Ucrainene l-a calificat pe Vladimir Putin drept noul Cain, care minte si este responsabil de varsarea de sange a poporului frate, intr-o declaratie publicata sambata pe.

Petro Porosenko si Vladimir Putin constata ca armistitiul este in general respectat

Presedintele ucrainean Petro Porosenko si omologul sau rus Vladimir Putin au constatat in cursul unei convorbiri telefonice ca armistitiul semnat vineri este in general respectat, a anuntat presedintia ucraineana, relateaza AFP.

Moscova distribuie planul de pace al lui Vladimir Putin ca document oficial la ONU

Moscova distribuie planul de pace al lui Vladimir Putin privind Ucraina ca document oficial la ONU.

Moscova distribuie planul de pace al lui Vladimir Putin privind Ucraina ca document oficial la ONU

Delegatia rusa a distribuit planul de pace in sapte puncte privind rezolvarea situatiei din Ucraina, propus de presedintele Vladimir Putin, ca document oficial la Natiunile Unite, a declarat adjunctul ministrului rus de Externe, Ghennadi Gatilov, intr-un interviu acordat agentiei RIA Novosti.

Vladimir Putin de la simplu agent KGB la Tarul Rusiei

Pe 21 decembrie 1999 Vladimir Putin avea sa stranga la aceeasi masa pe cei mai puternici oameni din Federatia Rusa si sa inchine un pahar in cinstea lui . Stalin. Acest lucru avea sa se intample dupa alegerile parlamentare din 1999 si era semnalul clar ce arata politica pe care va avea sa o duca viitorul Tar de la Kremlin.

Reuters: NATO si tarile occidentale sunt in perioada de negare. Vladimir Putin, un maestru al minciunilor

O jurnalista a Reuters, Masha Gessen, a publicat pe blogul personal, de pe platforma agentiei de stiri, o analiza in care sustine ca Vladimir Putin ar putea fi oprit doar prin trecerea la sanctiuni foarte dure si angajament militar real in zonele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2699 seconds )