Libnet.ro
UNICEF

08:30

Dalai Lama, despre moartea lui Nelson Mandela: Am pierdut un prieten drag.

România Liberă România Liberă,
Dalai Lama, despre moartea lui Nelson Mandela: Am pierdut un prieten drag.

Dalai Lama a declarat, vineri, ca a pierdut un prieten drag si a declarat ca a vazut in Mandela un om curajos, cu principii si o integritate incontestabila, transmite Mediafax. Liderul spiritual tibetan in exil a apreciat, intr-o scrisoare publicata pe site-ul sau, ca cel mai bun omagiu pe care-l putem aduce este sa facem tot ceea ce putem pentru a contribui la respectarea unitatii si umanitatii si sa actionam pentru pace si reconciliere asa cum a facut el. Citeste si: A murit Nelson . continuă pe România Liberă

Nelson Mandela, un conducator mai presus de ceilalti. Ce scriu marile ziare ale lumii despre moartea lui Nelson Mandela

Sub titlul Nelson Mandela, un conducator mai presus de toti ceilalti, ziarul britanic Guardian scrie: Caracterul si viata care l-a tinut timp indelungat in afara scenei au produs o imbinare aproape unica de.

Liderii politici regreta moartea lui Nelson Mandela. Barack Obama: El apartine de acum istoriei

Nelson Mandela s-a stins din viata la 95 de ani in locuinta sa din Johannesburg. El apartine, de acum, istoriei, asa cum a declarat presedintele american, Barack Obama. A avut realizari mai mari decat ne-a.

Moartea lui Nelson Mandela: ce mesaje transmit liderii lumii

Moartea eroului umanitatii i-a facut sa reactioneze si pe mari lideri ai lumii. Reactiile si regretele vin de la sefi de stat, membri ai casei regale, reprezentanti ai comitetului Nobel, dar si din partea unor artisti bine titrati.

VIDEO Printul William si fiica lui Nelson Mandela au aflat despre moartea fostului presedinte african la premiera peliculei Mandela, un lung drum catre libertate

Printul William al Marii Britanii a aflat despre moartea lui Nelson Mandela in timp ce se afla la premiera filmului Mandela, un lung drum catre libertate, o pelicula despre viata fostului presedinte al Africii de Sud.

VIDEO Printul William si fiica lui Mandela au aflat despre moartea Parintelu Africii la premiera filmului Mandela, un lung drum catre libertate

Printul William al Marii Britanii a aflat despre moartea lui Nelson Mandela in timp ce se afla la premiera filmului Mandela, un lung drum catre libertate, o pelicula despre viata fostului presedinte al Africii de Sud.

Dalai Lama afirma ca a pierdut un prieten drag odata cu moartea lui Mandela

Dalai Lama a declarat vineri ca a pierdut un prieten drag si a salutat in Mandela un om curajos, cu principii si o integritate incontestabila, intr-un mesaj adresat familiei fostului presedinte sud-african,.

Crin Antonescu, despre Nelson Mandela: Unul dintre cei mai mari oameni de stat ai timpurilor noastre

Presedintele Senatului si liderul Partidului National Liberal PNL), Crin Antonescu, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook in care isi exprima tristetea fata de moartea lui Nelson Mandela, primul presedinte de culoare al Africii de Sud, informeaza Mediafax.

Fiica lui Nelson Mandela a aflat de moartea acestuia in timp ce urmarea un film despre viata lui

Fiica lui Nelson Mandela a aflat de moartea tatalui ei in timp ce asista, joi, la Londra, la premiera unui film consacrat vietii fostului presedintei sud-african. Zindzi Mandela chiar isi exprimase, la sosirea in.

A murit Nelson Mandela, primul presedinte de culoare sud-african.

UPDATE: Barack Obama: Nelson Mandela a trait pentru un ideal. Am pierdut unul dintre cei mai curajosi oameni si influenti. Acum nu ne mai apartine. El si-a sacrificat propria libertate pentru libertatea celorlati. A ajuns din inchisoare presedinte. Cat timp voi trai voi incerca sa valorific ce am invatat din experienta lui. Eu si Michelle ne exprimarmm condoleante fata de poporul sud-african si de familia lui Nelson Mandela. Nelson Mandela a fost un exemplut pentru toti. Aceasta este .

A murit Nelson Mandela, primul presedinte de culoare sud-african (GALERIE FOTO).

UPDATE: Barack Obama: Nelson Mandela a trait pentru un ideal. Am pierdut unul dintre cei mai curajosi si influenti oameni. Acum nu ne mai apartine. El si-a sacrificat propria libertate pentru libertatea celorlati. A ajuns din inchisoare, presedinte. Cat timp voi trai voi incerca sa valorific ce am invatat din experienta lui. Eu si Michelle ne exprimarmm condoleante fata de poporul sud-african si de familia lui Nelson Mandela. Nelson Mandela a fost un exemplu pentru toti. Aceasta este .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )