Libnet.ro
UNICEF

07:30

Dambovita. Copil de 11 ani, gasit mort in podul casei dupa ce ar fi jucat Balena Albastra

Adevărul Adevărul,
Dambovita. Copil de 11 ani, gasit mort in podul casei dupa ce ar fi jucat Balena Albastra

Un copil de 11 ani, din localitatea damboviteana Cazaci, a fost gasit spanzurat, luni, in podul casei parintilor. Rudele sale spun ca cel mic ar fi fost prins in mreaja jocului Balena Albastra. continuă pe Adevărul

VIDEO Copil de 11 ani, gasit mort in podul casei dupa ce ar fi jucat Balena Albastra

Un copil de 11 ani, din localitatea damboviteana Cazaci, a fost gasit spanzurat, luni, in podul casei parintilor. Rudele sale spun ca cel mic ar fi fost prins in mreaja jocului Balena Albastra.

Incident SOCANT: Un adolescent de 14 ani s-a spanzurat in podul casei. Motivul este iNFIORATOR

Un adolescent in varsta de 14 ani a fost gasit mort in podul casei, in comuna Gherta Mare. Baiatul si-a pus capat zilelor in podul surii din gospodaria parintilor, care au suferit.

Barbat gasit mort in propria locuinta. Sotia spune ca a alunecat si s-a lovit la cap

Un barbat de 62 de ani, din municipiul Buzau, a murit in conditii suspecte in propriul apartament din cartierul Brosteni. Sotia sa a fost cea care a sunat la 112 si a anuntat ca barbatul se simte rau. Un echipaj de la Serviciul de Ambulanta Buzau s-a deplasat la fata locului, dar l-a descoperit pe barbat deja mort.

Mesajele trimise de un pedofil agramat unei copile de 11 ani: Nu conteaza anii ieu Te iubesc Frumoaso esti super de Frumoasa Papuse

Magistratii Judecatoriei Pitesti au pe rol un dosar in care un barbat de 45 de ani este acuzat ca a incercat sa racoleze doua fete, de 11 si 12 ani, in scopuri sexuale. Barbatul este casatorit si are trei copii. Gheorghe Margarit le promitea minorelor bani, telefoane si bomboane in schimbul serviciilor sexuale. Pedofilul risca pana la un an de inchisoare sau amenda.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2592 seconds )