Libnet.ro
UNICEF

10:01

Dambovita primeste aproape 12 milioane de lei pentru repararea drumurilor

Adevărul Adevărul,
Dambovita primeste aproape 12 milioane de lei pentru repararea drumurilor

Prin proiectul de buget pe 2018, Guvernul a repartizat judetelor, din TVA, suma de 450 milioane de euro pentru dezvoltarea drumurilor judetene si comunale. continuă pe Adevărul

Consiliul Local Sector 2 a alocat 2,4 milioane lei pentru spitalul Pantelimon. Primarul Toader Mugur Mihai: Banii s-au luat de la culte

Consiliul Local Sector 2 a alocat marti, in cadrul unui proiect de rectificare bugetara, 2,4 milioane lei pentru Spitalul Pantelimon. Propunerea a fost facuta de consilierii USR. Reamintim ca de cateva zile, Spitalul Pantelimon nu mai are bani pentru anestezic, medicamente, analizele pacientilor si utilitati, situatia fiind sesizata in presa. Spitalul are nevoie de 9 milioane lei pentru a functiona. Spitalul se afla in Sectorul 2, dar este in administrarea Ministerului Sanatatii.

CNAIR a semnat contractul de 17 milioane lei pentru realizarea centurii orasului Comarnic

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a anuntat, marti, ca a semnat contractul de proiectare si executie, in valoare de 17 milioane lei 3,7 milioane euro), fara TVA, pentru centura orasului Comarnic.

Transgaz, contract de 11,7 milioane lei cu Romgaz pentru cumpararea de gaze

Transgaz TGN) a incheiat un contract in valoare de 11,17 milioane lei, fara TVA, cu Romgaz SNG), transportatorul de gaze urmand sa cumpare gaze naturale din depozitele de inmagazinare subterane, potrivit unui raport remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Transgaz a cumparat gaze de 11,17 milioane lei fara TVA din depozitele Romgaz

Transportatorul national de gaze Transgaz simbol bursier TGN) a incheiat un contract cu compania de stat Romgaz, de la care cumpara gaze naturale din depozitele de inmagazinare subterane in valoare de 11,17 milioane lei, fara TVA, accize sau costuri de rezervare de capacitate.

Guvernul aloca peste 155 milioane de lei din Fondul de rezerva bugetara pentru asigurarea caldurii in 13 orase

Autoritatile locale vor primi peste 115 milioane lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului pentru asigurarea alimentarii populatiei cu energie termica, potrivit unui act normativ aprobat miercuri, la propunerea Ministerului Dezvoltarii, informeaza Guvernului. Pentru 13 localitati din 12 judete se vor suplimenta sumele defalcate din taxa pe valoarea adaugata pentru echilibrarea bugetelor locale pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2017.

Contractul pentru 2 km de centura ocolitoare la Comarnic, acordat unei companii din Italia si unei firme de apartament pentru 17 milioane de lei

Compania de Drumuri a anuntat ca a atribuit contractul pentru proiectarea si executia centurii ocolitoare a orasului Comarnic. In fapt, asa-zisa centura ocolitoare va fi un drum de doar 2 km si cu cate o banda pe sens pentru viteze maxime de 50 km/h, iar licitatia a fost lansata in urma cu doi ani. Asocierea Next Level Europe SRL - Eurostrade Srl - Groma Societa di Ingegneria a castigat contractul cu o oferta de 17 milioane de lei. Durata proiectului va fi de 3 luni pentru proiectare si 4 luni pentru executie.

Curtea de Conturi: Zeci de milioane de lei din Fondul Rutier, utilizati ineficient

Gestionarea ineficienta a zeci de milioane de lei din Fondul Rutier a fost constatata intr-un audit efectuat de catre Curtea de Conturi, pentru perioada anilor 2014-2017. Verificarile au scos la iveala si faptul ca, an de an, acumularile la Fondul Rutier s-au diminuat. Totodata, s-a constatat si lipsa transparentei decizionale la repartizarea resurselor Fondului, transmite IPN.

Ctitorie a domnitorului Stefan cel Mare, restaurata cu peste 20 de milioane de lei

Biserica Sfantul Ilie din comuna suceveana Scheia, ctitorie a voievodului Stefan cel Mare, va fi supusa unui amplu proiect de restaurare. Este vorba despre un contract in valoare de 20 de milioane de lei. Finantarea va fi asigurata prin Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Est ADRNE), din fonduri europene.

eMAG reduceri. Pret-soc la televizoare 4K Ultra HD: 1.399,99 lei pentru imagini fabuloase

EMAG reduceri televizoare. Magazinul online emag. ro are reduceri mari la televizoare 4K Ultra HD in aceasta perioada.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )