Libnet.ro
UNICEF

12:00

Damian Draghici: Bancherii britanici sunt mai rai decat cersetorii romani

Adevărul Adevărul,
Damian Draghici: Bancherii britanici sunt mai rai decat cersetorii romani

Oamenii din Marea Britanie ar trebui sa fie mai preocupati de bancheri care fura miliarde decat de romii care cersesc pe strazi , a declarat artistul Damian Draghici, consilier al premierului ministru roman, Victor Ponta, citat de Huffington Post. continuă pe Adevărul

Damian Draghici, in Huffington Post: Bancherii britanici sunt mai rai decat cersetorii romani

Oamenii din Marea Britanie ar trebui sa fie mai preocupati de bancherii care fura miliarde decat de romii care cersesc pe strazi, a declarat artistul Damian Draghici, consilier al prim-ministrului Victor Ponta, citat de Huffington Post.

Damian Draghici: Britanicii ar trebui sa fie mai ingrijorati de bancherii care fura miliarde decat de cersetorii romi. Un grup de conservatori din Regat ii cere premierului Cameron sa activeze o clauza de salvgardare a UE

Britanicii ar trebui sa fie mai ingrijorati de bancherii care fura miliarde de lire decat de romii care cersesc monede pe strazi, afirma Damian Draghici, consilier al premierului Victor Ponta, intr-un interviu acordat The Times si preluat de editia britanica a Huffington Post.

Leonardo DiCaprio si-a vandut resedinta din Malibu, la un pret mai mic decat a cerut initial

Leonardo DiCaprio si-a vandut resedinta din Malibu, pentru 17,35 milioane de dolari, cu un pret mai mic decat a cerut actorul american, in 2012, cand a decis sa scoata la vanzare aceasta proprietate, informeaza hollywoodreporter. com, citat de Mediafax .

Cand girofarul e mai tare decat legea: DEPASIRE pe linie continua si pe trecerea de pietoni

Sa faci ce zice politia nu ce face politia. Zicala usor modificata se aplica perfect unui echipaj din Vaslui care incalca mai multe reguli de circulatie, in cateva secunde. Politistii au depasit un.

Ce fac romanii de Revelion. Suntem mai ciudati decat irlandezii si rusii

Rezultatele unui sondaj global arata ca superstitiile romanesti se numara printre cele mai bizare lucruri practicate de Anul Nou, in lume.

Vreme mai calda decat e normal pentru sfarsitul lunii decembrie. in week-end vor fi 15 grade

Sambata, vremea va fi frumoasa si calda in vestul, centrul si nordul tarii, unde cerul va fi mai mult senin, dar dimineata si noaptea izolat va fi ceata, informeaza Administratia Nationala de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )