Libnet.ro
UNICEF

21:00

Dan Alexa nu se da plecat de la Astra

Online Sport Online Sport,
Dan Alexa nu se da plecat de la Astra

Desi Bogdan Andone a fost anuntat in locul sau, Dan Alexa spune ca nu a semnat nicio reziliere de contract si ca joi se va prezenta la antrenamentele echipei din Giurgiu. continuă pe Online Sport

Mutare surprinzatoare in Liga 1 cu Bogdan Andone la Astra Giurgiu

Dan Alexa nu mai este antrenorul echipei Astra Giurgiu, la carma careia a fost instalat Bogdan Andone.

Dan Alexa, dupa ce a fost inlocuit cu Bogdan Andone: Nu m-a anuntat nimeni ca nu mai sunt antrenorul Astrei, ma prezint la program

Tehnicianul Dan Alexa a declarat, miercuri seara, la Digi Sport, ca nu a fost anuntat ca nu mai este antrenorul echipei Astra Giurgiu, astfel ca se va prezenta la program, desi acesta a fost schimbat. El a mentionat ca a fost batjocorit de Ioan Niculae in ultimele saptamani si ca nu accepta sa fie calcat in picioare.

Bogdan Andone, noul antrenor al echipei Astra Giurgiu

Fostul antrenor al FCSB Bogdan Andone a devenit nou antrenor al echipei Astra Giurgiu, in locul lui Dan Alexa. iNMORMANTAREA celei mai iubite cantarete de MUZICA POPULARA dinRomania: MILIOANE de.

Dan Alexa se asteapta la demitere

Dupa 0-0 pe teren propriu cu Hermannstadt antrenorul Dan Alexa e cu bagajele facute si spune ca decizia ii apartine patronului Ioan Nicolae.

Ioan Nicolae, reactie categorica impotriva antrenorului Dan Alexa

Egalul fara goluri inregistrat intre Astra si Hermannstadt l-a nemultumit total pe vulcanicul Ioan Nicolae, patronul giurgiuvenilor.

Dan Alexa, facut knock-out si de patron: Ioan Niculae l-a dat afara si a anuntat numele noului antrenor

Tehnicianul care a luat un pumn de la Anamaria Prodan si-a incheiat mandatul la formatia giurgiuveana, desi s-a luptat pana in ultimul moment pentru postul sau.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )