Libnet.ro
UNICEF

21:15

Dan Andronic, Mircea Geoana, Dan Sova si Viorel Hrebenciuc, printre primii chemati la auderi de comisia de ancheta parlamentara privind alegerile din 2009

Hotnews Hotnews,
 Dan Andronic, Mircea Geoana, Dan Sova si Viorel Hrebenciuc, printre primii chemati la auderi de comisia de ancheta parlamentara privind alegerile din 2009

Comisia de ancheta parlamentara privind alegerile prezidentiale din 2009 a stabilit miercuri, in prima sa sedinta, care vor fi persoanele implicate in alegeri chemate saptamana viitoare la audier, pe parcursul a trei sedinte. Primul care va fi invitat luni este Dan Andronic, cel care a publicat dezvaluirile cu privire la o intalnire care ar fi avut loc la Gabriel Oprea acasa in noaptea alegerilor si la care ar fi participat si Laura Codruta Kovesi, George Maior sau Vasile Dincu, dezvaluiri care au dus la infiintarea acestei comisii. Vor fi chemati si Mircea Geoana, cel care a pierdut alegerile in 2009, precum si Viorel Hrebenciuc si Dan Sova. continuă pe Hotnews

Andronic, Geoana, Sova si Hrebenciuc, printre primii chemati la auderi in comisia parlamentara privind alegerile din 2009. Basescu si Videanu ar putea completa lista

Dan Andronic, Mircea Geoana, Dan Sova si Viorel Hrebenciuc sunt cateva dintre persoanele care vor fi chemate la audieri in comisia de ancheta parlamentara privind alegerile prezidentiale din 2009,.

Jurnalistul Dan Andronic va fi primul audiat de Comisia parlamentara

Jurnalistul Dan Andronic deschide seria audierilor din Comisia parlamentara de ancheta pentru prezidentialele din 2009, fiind totodata invitati saptamana viitoare fosta presedinta a AEP Ana Maria Patru,.

Dan Andronic si Cristi Danilet, fata in fata in scandalul Arhiva SIPA. Despre vietile private ale magistratilor, calomnii si show-uri in care lumea-si pune poalele-n cap (VIDEO)

Judecatorul Cristi Danilet si jurnalistul Dan Andronic s-au contrat in direct, pe B1 TV, in scandalul legat de arhiva SIPA. in vreme ce Danilet sustine ca arhiva nu ar trebui desecretizata deoa.

Dan Andronic: Documentele din arhiva SIPA privesc si jurnalisti

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri ca a luat decizia ca, in cel mai scurt timp, sa desecretizeze arhiva SIPA. Jurnalistul Dan Andronic, cel care a sustinut intr-un articol ca.

Parchetul General a trimis la DIICOT plangerea facuta de judecatorul Cristi Danilet, dupa ce jurnalistul Dan Andronic a sustinut ca arhiva SIPA ar fi fost copiata, in timp ce era inventariata

Parchetul General a trimis la DIICOT plangerea formulata de judecatorul Cristi Danilet, ca urmare a acuzatiilor lansate de jurnalistul Dan Andronic privind arhiva SIPA, au declarat reprezentantii PiCCJ.

Judecatorul Cristi Danilet a sesizat Parchetul General, dupa ce jurnalistul Dan Andronic a sustinut ca arhiva SIPA ar fi fost copiata, in timp ce era inventariata

Udecatorul Cristi Danilet a sesizat Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie, cu privire la acuzatiile lansate de jurnalistul Dan Andronic privind arhiva SIPA, despre care sustine caar fi fost copiata in timp ce era inventariata de comisia desemnata de Monica Macovei, fostul ministrul al Justitiei, comisie formata din judecatorul Cristi Danilet si procurorul DNA Paul Dumitriu.

Judecatorul Cristi Danilet a sesizat Parchetul General dupa dezvaluirile lui Dan Andronic

Judecatorul Cristi Danilet cere Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie sa faca cercetari dupa dezvaluirile facute de jurnalistul Dan Andronic, magistratul sustinand.

Fostul judecator CSM Cristi Danilet, plangere la Parchetul General pe dezvaluirile lui Dan Andronic: Daca nu reuseste sa demonstreze, il voi chema in fata justitiei pentru un act grav de calomnie (VIDEO)

Judecatorul Cristi Danilet, fost membru al Consiliului Superior al Magistraturii, a anuntat in direct pentru B1TV ca a sesizat Parchetul General dupa dezvaluirile facute de jurnalistul Dan Andronic, care i.

Reactia SRI, dupa ce jurnalistul Dan Andronic a acuzat ilegalitati privind arhiva SIPA: Nu am avut nicio implicare in gestionarea acestei structuri

Serviciul Roman de Informatii SRI) a precizat, luni, ca nu a avut nicio implicare in gestionarea arhivei SIPA, ci doar a asigurat antiefractie locatia cu sisteme clasice. Reactia vine dupa ce jurnalistul Dan Andronic a acuzat luni, intr-un articol publicat in Evenimentul Zilei, ca arhiva ar fi fost copiata, in timp ce era inventariata de o comisie desemnata de Monica Macovei .

Dan Andronic sustine ca arhiva SIPA ar fi fost copiata, in timp ce era inventariata. Reactia ministrului Justitiei, a magistratului Cristi Danilet si a europarlamentarei Monica Macovei. SRI: Nu am avut nicio implicare in gestionarea arhivei

Jurnalistul Dan Andronic sustine, intr-un articol publicat pe EVZ, ca arhiva SIPA ar fi fst copiata in timp ce era inventariata de comisia desemnata de Monica Macovei, fostul ministrul al Justitiei comisie formata din judecatorul Cristi Danilet si procurorul DNA Paul Dumitriu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,247 seconds )