Libnet.ro
UNICEF

05:30

Dan Antonescu, despre scandalurile violente din tara: Nu si-ar fi permis sa faca in afara ce au facut aici

Antena3 Antena3,
Dan Antonescu, despre scandalurile violente din tara: Nu si-ar fi permis sa faca in afara ce au facut aici

Dan Antonescu, expert criminolog, consilier al sefului Politiei Romane, a vorbit la Sinteza Zilei despre conflictele violente din ultimele zile petrecute in mai multe judete din Romania. continuă pe Antena3

Digi24. Sociolog, despre scandalurile din comunitatile rome: Au reusit sa invinga statul, aveau AK47 modificat cu permis

Scandaluri violente au avut loc in prima zi de Paste, in cartiere marginase, rau famate, din Bucuresti, Sacele si Ploiesti. Politistii si jandarmii au fost nevoiti sa intervina cu armamentul din dotare, iar in judetul Brasov primele forte care au fost chemate au fost nevoite sa se retraga si sa astepte intariri, dupa ce au picat in mijlocul unui conflict violent intre vecini. Aproape la fel cum s-a intamplat la Hunedoara, unde primele echipaje au fost depasite numeric si au preferat sa se replieze, atunci cand au vazut ca nici focurile de avertisment nu ii impresioneaza pe localnicii violenti.

Seful Politiei Romane anunta primele masuri in cazul incidentelor violente din ultimele zile Liviu Vasilescu: Infractionalitatea din perioada sarbatorilor Pascale a scazut (VIDEO)

Seful Politiei Romane, chestor principal Liviu Vasilescu, a anuntat luni ca, in urma incidentelor violente care au avut loc in ultimele zile in tara, au fost arestate preventiv 4 persoane din Hunedoara, si au.

Ianis Hagi, numarul 1 in Romania? Razvan Lucescu si-a spus parerea despre cel mai mediatizat jucator din tara

Intr-o perioada in care meciurile sunt oprite in mai toata Europa din cauza pandemiei de coronavirus, a revenit la actualitate un subiect aprins: cat de bun e Ianis Hagi?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )