Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dan Barna, la Adevarul Live. Negociaza USR cu Dacian Ciolos?

Adevărul Adevărul,
Dan Barna, la Adevarul Live. Negociaza USR cu Dacian Ciolos?

Presedintele USR, Dan Barna, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre scandalurile interne din era post-Nicusor Dan, despre relatia cu Dacian Ciolos si despre legile Justitiei pe care PSD se pregateste sa le adopte pe repede-nainte. continuă pe Adevărul

Dan Barna, la Adevarul Live, ora 11.00. Negociaza USR cu Dacian Ciolos?

Presedintele USR, Dan Barna, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre scandalurile interne din era post-Nicusor Dan, despre relatia cu Dacian Ciolos si despre legile Justitiei pe care PSD se pregateste sa le adopte pe repede-nainte.

Dan Barna (USR): Dragnea transforma Casa Regala intr-un acaret al PSD. Casa Regala ar deveni o institutie bugetara, egala cu Protectia Consumatorului

Presedintele USR Dan Barna a declarat, la Adevarul Live, ca, prin legea initiata de PSD si ALDE, Casa Regala isi pierde aura de credibilitate si de valoarea morala, devenind o institutie bugetara, dependenta financiar de majoritatatea parlamentara.

Ce spune Dacian Ciolos despre demisia lui Sorin Moisa din PSD

Fostul premier Dacian Ciolos ii critica pe social-democratii care l-au atacat pe eurdodeputatul Sorin Moisa dupa ce acesta si-a dat demisia din PSD, considerand ca Liviu Dragnea duce partidul inspre un proiect autoritar.

Cui ii e frica de schizofrenie? Mituri despre boala mintala care afecteaza o persoana din 100, la Adevarul Live

O boala mintala care se manifesta mai ales la tinerii cu varste intre 16 si 30 de ani, schizofrenia afecteaza modul in care o persoana gandeste, simte si actioneaza. Care sunt categoriile de persoane cele mai predispuse, cum se manifesta boala mintala si cat de periculoasa este afectiunea aflam la Adevarul Live de la medicul psihiatru Sorin Pletea.

Adevarul Live, ora 13.00: Exista viata dupa divort? Cum ne pregatim emotional pentru o noua relatie

Gabriela Saulea, presedintele asociatiei Calatoria Divortului, si jurnalistul Andrei Vulpescu, autorul cartilor Barbatii inteligenti nu au nevoie de amante si Iubirea de la A la Z, vorbesc la Adevarul Live despre experienta dureroasa a divortului si etapele necesare recastigarii increderii in sine si orientarii catre o noua relatie.

Adevarul Live: Exista viata dupa divort? Cum ne pregatim emotional pentru o noua relatie

Gabriela Saulea, presedintele asociatiei Calatoria Divortului, si jurnalistul Andrei Vulpescu, autorul cartilor Barbatii inteligenti nu au nevoie de amante si Iubirea de la A la Z, vorbesc la Adevarul Live despre experienta dureroasa a divortului si etapele necesare recastigarii increderii in sine si orientarii catre o noua relatie.

Ziua Internationala a Drepturilor Copiilor, marcata la Adevarul LIVE printr-un interviu inedit, de la ora 13.00

In fiecare an, pe 20 noiembrie se celebreaza in toata lumea Ziua Internationala a Drepturilor Copiilor. Anul acesta, Adevarul LIVE s-a alaturat acestui demers, la care au participat, printre altii, sefi de stat sau personalitati ale lumii culturale sau sportive, participand la Campania kidstakeover, initiata de UNICEF.

Dacian Ciolos: Comentariile liderilor PSD demonstreaza ca acestia nu au inteles nimic din demisia lui Sorin Moisa

Fostul premier Dacian Ciolos scrie duminica, pe pagina sa de Facebook, ca din pacate, comentariile liderilor PSD demonstreaza ca acestia nu au inteles nimic din demisia lui Sorin Moisa. Sau, daca au inteles, prefera sa nu isi asume ceva, pentru ca nu e asa, ca sa supravietuiasca in partid, una spun si alta gandesc.

Adevarul LIVE, ora 11.00: Uniunea Europeana, actiune fara precedent la Bucuresti

Cel mai important eveniment al care se desfasoara in aceasta saptamana la Bucuresti are ca invitat de onoare Uniunea Europeana. Pentru prima data, Targul International de Carte Gaudeamus are ca invitat de onoare, nu o tara asa cum s-a obisnuit pana acum, ci Uniunea Europeana. Ce va face Uniunea Europeana la Targul de Carte Gaudeamus?.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )