Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dan Barna: Alianta USR PLUS vrea sa guverneze pentru a face reforme, nu pentru a fi prezenti in poza

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dan Barna: Alianta USR PLUS vrea sa guverneze pentru a face reforme, nu pentru a fi prezenti in poza

Dan Barna a declarat duminica, la Iasi, ca Alianta USR PLUS isi doreste sa guverneze pentru a face reforme, nu pentru poza. Dan Barna a spus ca a purtat discutii cu premierul desemnat, Ludovic Orban, in cadrul carora acesta a fost deschis. continuă pe Wall-Street Ro

Ancheta care poate schimba soarta alegerilor! Dan Barna, candidatul USR la prezidentiale, anchetat pentru afaceri suspecte

Bomba in campanie electorala! Departamentul pentru Lupta Anti-Frauda DLAF) a anuntat in urma cu putin timp ca Dan Barna, candidatul USR la prezidentiale, este obiectul unei anchete, dupa ce jurnalistii de.

Barna, la o dezbatere de la Iasi: Toti din alianta USR PLUS vom face tot ce depinde de ficatul nostru Ce replica i-a dat un fost boxer din sala

Liderul USR, Dan Barna, a fost admonestat la o dezbatere la Iasi sa nu foloseasca expresii legate de ficat, dupa ce a spus ca va face tot ce depinde de ficatul sau ca Romania sa devina civilizata. Un barbat din public i-a spus lui Barna ca sugereaza un sac de box pregatit sa incaseze, transmite Mediafax.

Viorica Dancila, prima reactie la afirmatiile lui Dan Barna. Liderul USR ii imputase ancheta DLAF referitoare la proiectele pe bani europeni derulate de firma sa (VIDEO)

Viorica Dancila sustine ca la asemenea lucruri nici nu poate sa dea un raspuns, dupa ce Dan Barna a reclamat ca Departamentul pentru Lupta Antifrauda, care a deschis o ancheta in care este.

USR nu intra la guvernare, dar ia in calcul sustinerea unei guvernari minoritare. Dan Barna: Nu vrem majoritati de carpeala, care sa relanseze PSD

Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale din noiembrie, a precizat ca discuta cu premierul desemnat Ludovic Orban despre posibilitatea de a sustine o guvernare minoritara. in acest context, Dan.

Dan Barna, prima reactie dupa investigatiile Rise Project. Spune ca vine cu probe solide sa demonteze aceste pietricele

Dan Barna, prezidentiabilul USR-PLUS, a avut prima reactie dupa aparitia anchetei privind averea lui facuta de site-ul de investigatii Rise Project. Oficialul sustine ca vine cu probe solide sa demonteze aceste pietricele. Dan Barna a avut prima reactie dupa investigatiile Rise Project Miercuri seara, in ziua in care Ludovic Orban a fost numit premier de .

EUGEN TOMAC: USR-PLUS sa-l sustina pe Paleologu la prezidentiale

Presedintele PMP, Eugen Tomac, face apel la liderii USR-PLUS sa-l sustina pe Theodor Paleologu in cursa prezidentiala, precizand ca, daca Dan Barna, candidatul USR, ar accepta sa vina langa Paleologu, Viorica Dancila sigur nu va intra in turul doi, scrie Agerpres.

Oferta PMP ca Dancila sa nu ajunga in turul II. Tomac: Votantii USR si liderii Aliantei USR- PLUS sa il sustina pe Paleologu Ce spune despre Barna

Presedintele PMP, Eugen Tomac, face apel la liderii USR-PLUS sa-l sustina pe Theodor Paleologu in cursa prezidentiala, estimand ca, daca Dan Barna, candidatul USR, ar accepta sa vina langa Paleologu, Viorica Dancila sigur nu va intra in turul doi.

Dan Barna sau cum sa te sinucizi politic

Dan Barna, presedintele USR, reuseste in numai patru luni ceea ce nu a reusit niciun alt candidat la prezidentiale: sa isi submineze sansele de a intra in turul al II-lea al alegerilor prezidentiale din luna noiembrie. Daca rezultatul alegerilor europarlamentare din 26 mai 2019 ii asigura viitorului candidat prezidential al Aliantei 2020 USR PLUS o zestre de 22,36% din numarul total al votantilor si un trend de crestere considerabila, acum, in sondajele de opinie, procentul respectiv s-a diminuat considerabil si continua sa scada. Acesta este rezultatul actiunilor si declaratiilor recente ale liderului USR si urmarea materialului publicat despre Dan Barna de catre jurnalistii de la Rise Project.

Departamentul pentru lupta antifrauda verifica proiectele lui Dan Barna USR: Au mai fost verificari, nu s-au gasit niciun fel de nereguli financiare sau de oricare alta natura

Proiectele de incluziune sociala pe bani europeni, care implica firma lui Dan Barna, sunt verificate de catre Departamentul pentru lupta antifrauda DLAF), potrivit institutiei. in replica, USR spune ca proiectele au mai fost investigate o data si nu s-au gasit niciun fel de nereguli financiare sau de oricare alta natura. USR apreciaza raspunsul rapid al DLAF - o institutie din cadrul aparatului de lucru al Guvernului, in coordonarea Primului-Ministru Viorica Dancila - in aceeasi zi cu solicitarea de informatii a Rise Project, a transmis si Dan Barna.

Pozitia USR dupa ancheta pe numele lui Dan Barna privind afaceri suspecte. Nu e nimic de ascuns. Foarte bine ca se cerceteaza, nu e nicio problema

Departamentul pentru Lupta Anti-Frauda DLAF) a anuntat in urma cu putin timp ca Dan Barna, candidatul USR la prezidentiale, este obiectul unei anchete, dupa ce jurnalistii de la Rise Project au dezvaluit o i.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1916 seconds )