Libnet.ro
UNICEF

17:00

Dan Barna cere amanarea alegerilor locale: Voi discuta cu premierul si ceilalti lideri politici

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dan Barna cere amanarea alegerilor locale: Voi discuta cu premierul si ceilalti lideri politici

Alianta USR-PLUS solicita amanarea alegerilor locale pentru toamna sau anul viitor, a declarat, duminica, presedintele USR, Dan Barna, mentionand ca va avea discutii pe aceasta tema cu premierul Ludovic Orban si ceilalti lideri politici, potrivit. continuă pe Wall-Street Ro

PSD cere amanarea alegerilor locale: Ar fi o catastrofa. Pana la finalul lunii iulie-august nu putem discuta de alegeri

PSD se alatura USR, UDMR si Pro Romania care cer amanarea alegerilor locale. Deputatul PSD Valeriu Steriu a explicat ca daca oamenii s-ar mobiliza la vot ar fi o catastrofa, in contextul epidemiei de coronavirus.

Ciolacu: Amanarea alegerilor locale reprezinta o optiune; ce spun Ponta si UDMR

Intrebat la B1TV daca este de parere ca alegerile locale ar trebui amanate, Ciolacu a raspuns: Vom vedea cum decurg lucrurile. Am vazut ce s-a intamplat in Franta. A fost un fiasco fortarea alegerilor locale in acest context, s-a si anulat turul doi din Franta. Cred ca mai avem timp sa discutam aceste lucruri, sa vedem in ce parte se indreapta. Este o optiune si amanarea alegerilor locale.

Marcel Ciolacu: Amanarea alegerilor locale este o optiune

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat PSD), Marcel Ciolacu, a declarat joi seara in direct pe B1 TV, la Dosar de politician ca amanarea alegerilor locale reprezinta o optiune, in.

Dan Barna sustine ca alegerile locale ar putea fi organizate cel mai devreme in toamna

Co-presedintele USR PLUS, Dan Barna, spune ca in opinia sa alegerile locale ar putea fi organizate cel mai devreme in toamna sau ca ,in functie de evolutia epidemiei provocate de noul coronavirus, ar putea fi organizate in cursul anului viitor.

Barna: Si eu inclin sa cred ca e nevoie de amanarea alegerilor pana in toamna Am fi iresponsabili sa organizam acum alegeri

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat vineri, la RFI, ca e nevoie de amanarea alegerilor locale pana in toamna, in contextul coronavirusului. Am fi iresponsabili sa organizam acum alegeri, cand oamenii sunt ingrijorati cum isi protejeaza bunicii sau copiii de aceasta pandemie, considera el.

Lider USR: Primul pas ar fi amanarea alegerilor pentru toamna

Dan Barna sustine ca alegerile locale ar trebui amanate pentru toamna, avand in vedere pandemia de coronovirus care afecteaza si tara noastra.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )