Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Barna, despre anuntul lui Iohannis privind candidatura la prezidentiale: Un mesaj ca va ramne si el sa lupte mpotriva PSD si a lui Dragnea

Hotnews Hotnews,
 Dan Barna, despre anuntul lui Iohannis privind candidatura la prezidentiale: Un mesaj ca va ramne si el sa lupte mpotriva PSD si a lui Dragnea

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, sambata, la Timisoara, ca Iohannis a decis sa anunte ca va candida pentru un nou mandat de Presedintie in aceasta perioada de conflict pentru a transmite un mesaj ca ramane sa lupte impotriva a ceea ce face astazi PSD si Liviu Dragnea, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Declaratii Klaus Iohannis: despre anuntul candidaturii, o eventuala suspendare si revocarea Codrutei Kovesi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut, sambata, la Sibiu, declaratii referitoare la anuntul privind candidatura pentru un alt mandat la Presedintie, la procedura de suspendare, motiunea de cenzura initiata de PNL privind demiterea Guvernului,.

Judecatorul Toni Grebla, despre intentiile presedintelui Iohannis

Judecatorul Toni Grebla a vorbit, la Antena 3, despre razboiul de pe scena politica si despre decizia presedintelui Iohannis de a candida la alegerile prezidentiale. Personalizam tensiunea din.

Ludovic Orban, dupa anuntul lui Klaus Iohannis privind o noua candidatura: PNL va fi alaturi de presedinte

Liderul PNL, Ludovic Orban, a reactionat dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata, ca este ferm hotarat sa candideze pentru un nou mandat in fruntea statului. Orban a spus ca in batalia.

Vicepresedintele Platformei DA, despre anuntul IGP: E o actiune cu tenta de intimidare

Vicepresedintele Platformei DA, Alexandru Slusari, califica anuntul IGP cu privire la intentarea cauzei penale privind pregatirea dezordinilor in masa ca fiind o actiune cu tenta de intimidare a celor care vor sa participe la proteste.

Paul Stanescu, despre suspendarea lui Iohannis: Vedem daca presedintele mai citeste, se mai gandeste si intelege

Vicepremierul Paul Stanescu, care este si vicepresedintele PSD, a vorbit, sambata, despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. El a declarat ca pana in prezent PSD nu a luat o decizie privind o.

Radu Banciu, despre cartea lui Iohannis: Imposibila si insuportabila! Si un batlan o scria mai bine (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu declaratia de avere a presedintelui Klaus Iohannis. Astazi am aflat ca presedintele tarii a reusit sa castige mai multi.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )