Libnet.ro
UNICEF

07:30

DAN BARNA, DESPRE ATACUL DE LA VIENA: in fata violentei gratuite si absurde avem nevoie de solidaritate si hotarare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DAN BARNA, DESPRE ATACUL DE LA VIENA: in fata violentei gratuite si absurde avem nevoie de solidaritate si hotarare

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, a declarat, astazi, ca atacul de la Viena reprezinta un moment dificil pentru austrieci, dar si pentru orice european, subliniind importanta solidaritatii in fata violentei gratuite si absurde. continuă pe Ziarul Bursa

Dan Barna remarca o aliniere de planete in ultimele doua zile: Trebuie sa recunoastem: e Netflix, frate

Lansarea programului de guvernare al USRPLUS, dar si instalarea primarilor Nicusor Dan, Clotilde Armand si Dominic Fritz sunt pentru liderul USR, Dan Barna, semnul ca un prim sezon al oamenilor care nu au mai stat deoparte il deschide pe al doilea, care incepe pe 6 decembrie, odata cu votul la parlamentare care poate aduce USRPLUS la guvernare.

Ce stim pana acum despre atacul terorist de la Viena. Cati atacatori sunt si ce s-a intamplat FOTO VIDEO

Cel putin patru persoane au murit si 17 sunt grav ranite dupa atacul care a avut loc luni seara in Viena. Unul dintre atacatori a fost ucis.

Klaus Iohannis, despre atacul din Viena: Condamn cu tarie aceste acte de teroare. Romania este solidara cu Austria Reactiile liderilor europeni

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat, in noaptea de luni spre marti, in urma atacului armat comis la Viena. intr-un mesaj publicat pe Twitter, seful statului condamna actele atroce de teroare din.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2609 seconds )