Libnet.ro
UNICEF

08:45

Dan Barna despre modificarea regulamentului: Liviu Dragnea vrea sa ne scoata din Parlament, la propriu

Hotnews Hotnews,
 Dan Barna despre modificarea regulamentului: Liviu Dragnea vrea sa ne scoata din Parlament, la propriu

Liderul USR, Dan Barna, spune ca modificarile la Regulamentul Camerei deputatilor urmaresc scoaterea la propriu din Parlament a deputatilor USR, scrie news. ro. continuă pe Hotnews

Barna, in plen: Dupa Ion Iliescu, Liviu Dragnea este cel mai mare rau care i se intampla acestei tari

Liderul USR, Dan Barna, a declarat miercuri, in plenul Parlamentului, unde este dezbatuta motiunea de cenzura a PNL, ca, dupa Ion Iliescu, Liviu Dragnea este cel mai mare rau care i se intampla acestei tari, iar guvernul Dancila este unul care nu face decat sa incerce sa il scape de la puscarie. El a precizat ca formatiunea politica pe care o conduce va vota motiunea si i-a indemnat si pe ceilalti parlamentari sa nu aleaga trecutul intunecat.

CRISTOIU arunca BOMBA in scandalul momentului! Dezvaluiri incendiare despre planul secret al lui Liviu Dragnea! Se pregateste asaltul final asupra SRI

Jurnalistul Ion Cristoiu a analizat iesirea publica a lui Liviu Dragnea, imediat dupa condamnarea sa la inchisoare cu executare in prima instanta, in dosarul angajarilor fictive, precizand ca declaratiile co.

Ponta, despre intelegerea politica dintre UDMR si Liviu Dragnea

Deputatul Victor Ponta a declarat marti ca UDMR si presedintele PSD, Liviu Dragnea, au facut o intelegere politica asimetrica, in care cele doua partide castiga, iar Romania ramane cu Guvernul.

Liviu Dragnea, declaratie nervoasa, din spatele usii, despre nominalizarea lui Vlase la SIE: Sper sa treaca de comisii (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afisat vineri o atitudine extrem de nervoasa in fata jurnalistilor care ii adresau mai multe intrebari inainte de sedinta coalitiei din Parlament. Acesta s-a grabit.

Liviu Dragnea, despre modificarile la Codul Penal: Trebuie sa grabeasca procedura, o sa facem sesiune extraordinara

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca procedurile parlamentare trebuie grabite si a anuntat o sesiune extraordinara pentru aprobarea modificarilor la Codurile Penal si de Procedura Penala.

Liviu Dragnea, declaratie despre scandalul codurilor penale: Trebuie sa grabeasca procedura

Liviu Dragnea a avut o prima reactie in urma scandalului codurilor penale. Liderul PSD a declarat ca procedura trebuie grabita, iar o sesiune extraordinara o sa aiba loc in curand. Am spus ca trebuie.

Marian Vanghelie, declaratii devastatoare despre Liviu Dragnea: ii e rusine de rusinea lui

Marian Vanghelie reactioneaza dupa ce liderul PSD Liviu Dragnea a declarat ca nu se teme de anumite persoane publice, in contextul condamnarii la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare pe care a.

Tudor Chirila, mesaj pentru Liviu Dragnea: Nu sunteti o victima, ci un calau. Mi-e frica de dumneavoastra (VIDEO)

Tudor Chirila l-a criticat din nou pe Liviu Dragnea intr-un videoclip publicat pe Facebook sub titlul Despre Romania fara manie. Artistul a denuntat declaratiile facute in ultima vreme de liderul PSD,.

Liviu Dragnea, decizie in privinta codurilor penale: E exclusa adoptarea unei ordonante de urgenta

Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor, a facut noi precizari cu privire la codurile penale. intrebati daca exista tensiuni in coalitia de guvernare, Liviu Dragnea si Calin Popescu Taricean.

SRI, raspuns transant la acuzatiile lui Liviu Dragnea: Condamnam grav aceste incercari de denigrare

SRI reationeaza dur dupa ce Liviu Dragnea a atacat public serviciul. La finelul saptamanii trecute, dupa sedinta CEX al PSD, Liviu Dragnea anunta ca nu va demisiona din fruntea partidului, nici de la sedia Ca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )