Libnet.ro
UNICEF

16:00

Dan Barna, despre votul colegilor de partid: Eu raman in USR, nu se pune problema sa plec

Antena3 Antena3,
Dan Barna, despre votul colegilor de partid: Eu raman in USR, nu se pune problema sa plec

Dan Barnasustine ca va ramane in USR,oricare ar fi rezultatulvotului intern din partid pe care l-a convocat dupa terminarea primului tur al alegerilor prezidentiale. Mai mult,USR va. continuă pe Antena3

Vasile Dincu, IRES, la Digi 24: Dan Barna a fost peste partid la alegerile prezidentiale Am vazut cum s-a prabusit dupa ancheta Rise

Dan Barna s-a situat peste partid la alegerile prezidentiale de saptamana trecuta - este concluzia surprinzatoare a sociologului Vasile Dincu, care a realizat exit poll-ul IRES in seara alegerilor. Invitat la emisiunea in fata ta, de la Digi24, Dincu spune ca, potrivit masuratorilor IRES, intentia de vot a partidului in ziua dinaintea alegerilor era de 10%, iar cea a lui Dan Barna ajungea la 15 procente. Dincu mai spune ca Barna s-a prabusit dupa ancheta Rise Project cand care era la 17-18% si cu posibilitati sa creasca.

Dan Barna spune ca ramane in USR, indiferent care este decizia colegilor sai in ceea ce priveste pastrarea functiei de presedinte al partidului

Presedintele USR, Dan Barna, spune ca, oricare ar fi rezultatului votului intern din partid pe care l-a convocat dupa terminarea primului tur al alegerilor prezidentiale, va ramane in USR, iar USR va ramane in alianta cu PLUS. Barna spune ca nu va exista o alianta USR PNL la nivel national, dar nu exclude aliante la nivel local, afirmand ca este foarte necesar scenariul unui candidat comun la Bucuresti.

Dan Barna, atac dur la adresa lui Basescu: Are un tupeu special. De la ce a pornit totul

Dan Barna i-a dat o replica dura lui Traian Basescu, dupa ce fostul presedinte al Romaniei a acuzat USR ca este un partid neomarxist. Liderul USR a postat un mesaj pe contul personal de Facebook in care a i-a atras atentia lui Basescu sa isi vada de barca lui. Dan Barna: Traian Basescu are un .

Dan Barna, comentariu acid dupa acuzatiile lui Basescu: Are un tupeu special. il sfatuiesc sa ramana in barca lui

Dan Barna vine cu o reactie acida dupa ce Traian Basescu a acuzat USR ca este un partid neomarxist. Liderul USRil sfatuiste pe Basescu sa ramana in barca lui Pentru un domn care se.

DAN BARNA: USR a propus PLUS, eu i-am propus lui Ciolos de la europarlamentare sa facem fuziunea

Liderul USR Dan Barna afirma, dupa ce Dacian Ciolos a vorbit despre fuziunea USR - PLUS, ca USR a propus PLUS, iar el i-a propus lui Ciolos inca de la europarlamentare sa faca fuziunea celor doua partide, el exprimandu-si increderea ca vor trece peste speculatii de moment si se vor concentra pe temele mari.

Dan Barna, postare spectaculoasa pe Facebook. E incredibil langa cine a fost surprins liderul USR - FOTO

Dan Barna a postat, sambata, pe contul sau de Facebook, o fotografie cu Florin Piersic in Aeroportul Cluj-Napoca. Liderul USR a povestit ca actorul de 83 de ani i-a vorbit despre incredere si despre viitor, iar.

Dan Barna: il votez pe actualul presedinte. Toate stirile despre boicot, inca o minciuna ordinara din sirul de stiri false marca PSD

Liderul USR, Dan Barna, spune ca va merge la vot si il va vota pe Klaus Iohannis si ca toate stirile despre boicot sunt inca o minciuna ordinara din sirul de stiri false marca PSD.

DAN BARNA: Particip la vot si votez actualul presedinte

Liderul USR Dan Barna afirma, intr-o postare pe Facebook, ca participa la vot si ca il voteaza pe actualul presedinte, Klaus Iohannis, indemnandu-si simpatizantii si sustinatorii sa faca la fel. El precizeaza ca toate stirile despre boicot sunt inca o minciuna ordinara din sirul de stiri false marca PSD.

Dan Barna: Particip la vot si votez actualul presedinte. ii indemn pe simpatizanti si sustinatori sa faca la fel

Liderul USR Dan Barna afirma, intr-o postare pe Facebook, ca participa la vot si ca il voteaza pe actualul presedinte, Klaus Iohannis, indemnandu-si simpatizantii si sustinatorii sa faca la fel. El precizeaza ca toate stirile despre boicot sunt inca o minciuna ordinara din sirul de stiri false marca PSD.

DAN BARNA: Continuam sa speram intr-un viitor comun USR-PLUS

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, isi exprima speranta, luni, intr-un viitor comun USR-PLUS, dar subliniaza ca vor trebui serios discutate teme precum criteriile de integritate, respingerea traseismului, eforturile depuse la initiativa Fara penali sau programul comun de guvernare, transmite Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2797 seconds )