Libnet.ro
UNICEF

22:15

DAN BARNA: Klaus Iohannis reprezinta vechea clasa politica care a adus Romania aici

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DAN BARNA: Klaus Iohannis reprezinta vechea clasa politica care a adus Romania aici

Presedintele USR, Dan Barna, a afirmat, miercuri seara, ca daca el ar fi fost presedintele Rominiei, drama de la Caracal nu s-ar fi intamplat, pentru ca acolo nu a fost vorba despre greseala unui om, ci despre o problema de sistem, iar masurile care trebuie luate trebuie sa modifice modul de a gandi. continuă pe Ziarul Bursa

Dan Barna, primul atac la Iohannis: Voi fi un presedinte full-time, nu doar la crize

Candidatul Aliantei USR PLUS la Presedintie, Dan Barna, a declarat, miercuri, la declansarea campaniei de strangere de semnaturi pentru alegeri, ca el va fi un presedinte prezent si implicat, un presedinte full-time, care este prezent in toata viata comunitatii, in toate intamplarile comunitatii, nu doar la crize.

Dan Barna, primul atac electoral la adresa lui Klaus Iohannis: Voi fi un presedinte prezent full time, nu doar la crize

Candidatul Aliantei USR PLUS la Presedintie, Dan Barna, a declarat, miercuri, la declansarea campaniei de strangere de semnaturi pentru alegeri, ca el va fi un presedinte prezent si implicat, un.

Dan Barna: Daca eram presedinte, poate ca drama de la Caracal nu s-ar fi intamplat. Daca ajung la Cotroceni, voi forta anticipatele Ce spune despre refuzul de a intra la guvernare

Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale din finalul anului, sustine ca probabil ar fi avut o reactie mai rapida in cazul tragediei din Caracal, daca ar fi fost presedinte, si ar fi convocat cu.

Sondaj IMAS. Klaus Iohannis cotat cu 42% in intentiile de vot la prezidentiale. Cati romani i-ar vota pe Dan Barna si Viorica Dancila Clasamentul partidelor

Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale, Klaus Iohannis ar fi votat de 42% dintre romani, potrivit unui sondaj IMAS realizat la comanda Europa FM in perioada 15 iulie - 2 august.

Liberalii il ignora pe Dan Barna. Ce a raspuns Raluca Turcan cand a fost intrebata despre criticile aduse presedintelui Iohannis de catre prezidentiabilul USR-PLUS (VIDEO)

Deputatul Raluca Turcan, prim-vicepresedintele PNL, a refuzat sa comenteze criticile adresate de Dan Barna catre presedintele Iohannis, in contextul in care candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale din.

Dan Barna, dupa anuntul ca presedintele Iohannis va fi primit la Casa Alba: Eu merg in SUA, in septembrie Ce agenda are candidatul USR-PLUS pe taram american (VIDEO)

Dan Barna, candidatul Aliantei USR-PLUS la alegerile prezidentiale, a anuntat marti seara, in direct la B1TV, ca va merge in SUA, intre 21 si 28 septembrie, pentru diverse intalniri, dar si pentru forumul.

Liderul USR crede ca MAI are nevoie de o reforma urgenta si condamna nepotismul din sistem. Dan Barna: incepem sa esuam ca stat, practic pare ca institutiile se dizolva usor, usor (VIDEO)

Dan Barna, candidatul Aliantei USR-PLUS la alegerile prezidentiale, a afirmat marti seara, in direct la B1TV, ca nu a avut discutii cu presedintele Iohannis in ceea ce priveste reforma institutionala a.

Dan Barna: Pentru domnul Ponta, orice mutare are un risc foarte mare. Daca se ia de brateta cu doamna Dancila devine un politician de pluton, marginal

Liderul USR, Dan Barna, a afirmat, miercuri seara, ca pentru Victor Ponta orice mutare politica are un risc foarte mare. Daca se intoarce la PSD si se ia de brateta cu doamna Dancila, devine un politician de pluton, marginal, a spus Barna.

Oreste Teodorescu, despre Dan Barna dupa declaratia privind tragedia din Caracal: Parca purtati treningul lui Codrin Stefanescu si pantofii cu lac alb ai lui Serban Nicolae

Oreste Teodorescu l-a criticat dur pe Dan Barna, dupa ce prezidentiabilul USR-PLUS a afirmat ca ii place sa creada ca, daca ar fi fost el presedinte, tragedia de la Caracal nu s-ar fi intamplat. Detalii AICI).

Cosette Chichirau candideaza impotriva lui Dan Barna pentru sefia USR: Nu avem nevoie de cultul personalitatii

Proaspat intrat in cursa pentru alegerile prezidentiale de la finalul anului, Dan Barna are parte de concurenta serioasa pentru a obtine un nou mandat in fruntea USR. Deputatul de Iasi, Cosette Chichirau si-a.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )