Libnet.ro
UNICEF

10:15

Dan Barna: Noi vom ramane fermi pe solicitarea ca bugetul sa fie dezbatut in Parlament. Altfel, s-ar crea un precedent foarte periculos(VIDEO)

B1 B1,
Dan Barna: Noi vom ramane fermi pe solicitarea ca bugetul sa fie dezbatut in Parlament. Altfel, s-ar crea un precedent foarte periculos(VIDEO)

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Legea bugetului de stat pentru anul 2020 ar trebui trecuta prin Parlament, sustinand ca angajarea raspunderii. continuă pe B1

Dan Barna: Ramanem fermi pe solicitarea ca bugetul sa fie dezbatut de Parlament

Presedintele USR, Dan Barna, a reiterat marti ca angajarea raspunderii de catre Guvern in cazul bugetului de stat ar crea un precedent periculos si a aratat ca reprezentantii Uniunii solicita ferm dezbaterea acestui proiect in Parlament. Barna: Sustinem proiectul de eliminare a pensiilor speciale dar probabilitatea ca el sa fie atacat la CCR de PSD este una foarte mare .

Dan Barna, despre prevederile legale care l-ar putea impiedica pe Nicusor Dan sa candideze la Primaria Capitalei cu sprijinul USR-PLUS: Problema se poate rezolva daca se inscrie in USR (VIDEO)

Liderul USR , Dan Barna, sustine ca problema unei eventuale piedici legislative in fata candidaturii lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei, ca independent, dar cu sustinerea USR-PLUS, ar putea fi rezolvata daca.

Dan Barna, despre excluderile din USR: Este pur si simplu o decizie disciplinara. Nu are nimeni o lista de excluderi predefinita. Nu e nimic iesit din comun (VIDEO)

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat marti, in platoul Stirilor B1 TV, ca decizia ca unii membri sa fie exclusi din randul formatiunii este una luata in mod democratic si a dezmintit informatia potrivit.

Mihai Gotiu il acuza pe Dan Barna ca incearca sa distraga atentia de la problemele cu excluderile abuzive

Senatorul Mihai Gotiu a reactionat marti la anuntul lui Dan Barna privind organizarea unui referendum intern pentru pozitionarea USR ca partid de centru-dreapta. Gotiu subliniaza ca presedintele formatiunii incearca sa distraga atentia de la excluderile abuzive si ca, daca vrea sa impuna un astfel de referendum, ar trebui sa o faca cu demisia pe masa.

LUDOVIC ORBAN: Nu vom ramane datori

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca saptamana viitoare, in sedinta de Guvern, se vor aloca bani din Fondul de rezerva al Executivului pentru a suplimenta bugetul Ministerului Muncii in vederea platii integrale a salariilor angajatilor de la Inspectia Muncii, informeaza Agerpres. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )