Libnet.ro
UNICEF

22:45

Dan Barna: PSD si PNL vor sa scoata Alianta USR-PLUS din peisaj

Hotnews Hotnews,
 Dan Barna: PSD si PNL vor sa scoata Alianta USR-PLUS din peisaj

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat marti seara, la Digi24, ca formatiunea sa face tot ce depinde de ea pentru a ajunge la alegeri anticipate, insa nu este o certitudine ca acestea vor avea loc. continuă pe Hotnews

Dan Barna afirma ca lucrurile agreate cu PNL nu se intampla: Primari in doua tururi e Fata Morgana, perspectiva e spre zero, iar anticipatele e in momentul de fata un ghici

Presedintele USR, Dan Barna, sustine ca pentru PNL si PSD visul ar fi ca alianta USR PLUS sa devina irelevanta din punct de vedere electoral si spune ca a constatat ca cele mai importante obiective pe care cei de la USR le-au agreat cu liberalii nu se intampla. Barna spune ca alegerea primarilor in doua tururi de scrutin a devenit Fata Morgana, iar anticipatele sunt un ghici.

DAN BARNA: USR va participa la votul de investire a Guvernului Orban II si va vota impotriva

Presedintele USR, Dan Barna, anunta ca parlamentarii Uniunii vor participa la sedinta in care se va decide daca Guvernul Orban II va fi sau nu investit si vor vota impotriva.

USR va participa la votul de investire a Guvernului Orban II si va vota impotriva Dan Barna: Termopilele democratiei romanesti va fi la a doua investire

Presedintele USR, Dan Barna, anunta ca parlamentarii Uniunii vor participa la sedinta in care se va decide daca Guvernul Orban II va fi sau nu investit si vor vota impreuna. El considera ca guvenrul nu va fi investit, iar batalia democratiei romanesti se va da la a doua tentativa de investire.

Liderul USR, Dan Barna, cere modificarea Constitutiei

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, marti, ca este necesara modificarea Constitutiei Romaniei, .

Turcan, despre acuzatiile de blat cu PSD: PNL isi doreste alegeri anticipate. in rest, sunt chitaieli pe la usa

Ministrii PNL au parte de audieri maraton, in timp ce ministrii PSD au avut parte de fiecare data de audieri formale, pe repede inainte, declara la RFI vicepremierul desemnat Raluca Turcan. in acelasi timp, ea respinge acuzatiile USR potrivit carora ar exista un blat intre liberali si PSD: PNL isi doreste alegeri anticipate. in rest, sunt chitaieli pe la usa.

Radu Preda (PSD): PNL vrea sa isi asigure mandatul de 4 ani

Senatorul PSD Radu Preda anunta, luni, in ziua audierii ministrilor Guvernului Orban II, ca alegerile anticipate dorite de liberalu vor aduce austeritate in tara noastra. PNL vrea sa dea vina pe criza.

Planul de rezerva al PSD. Cum vor pesedistii sa traga de timp si sa blocheze votul pe Guvernul Orban II din 24 februarie Simonis: Vom solicita noi propuneri de ministri in locul celor care au primit aviz negativ

Liderul grupului PSD din Camera Deputatilor Alfred Simonis a declarat, marti, ca PSD ii va solicita premierului desemnat sa faca noi propuneri de ministrii in locul celor care au primit aviz negativ in comisii. in cazul in care Ludovic Orban nu va desemna nume noi, PSD va boicota sedinta din 24 februarie prin care trebuie dat votul pentru investirea cabinetului. Miza pesedistilor este taraganarea calendarului pentru anticipate si chiar suspendarea acestora.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2686 seconds )