Libnet.ro
UNICEF

07:46

Dan Barna nu va putea vota la alegeri

România Liberă România Liberă,
Dan Barna nu va putea vota la alegeri

Dan Barna, copresedinte USR PLUS, a declarat miercuri ca nu a gasit o posibilitate legala pentru a p. continuă pe România Liberă

Dan Barna: Nu am reusit sa identific o posibilitate legala pentru a putea vota Liderul USR se afla in izolare la Bucuresti

Dan Barna, copresedinte USR PLUS, a declarat miercuri ca nu a gasit o posibilitate legala pentru a putea vota la alegerile parlamentare, avand in vedere ca este izolat in Bucuresti ca urmare a infectarii cu noul coronavirus si ar putea solicita urna mobila doar daca s-ar afla la Sibiu, acolo unde are si domiciliul.

Ciolos, dupa anuntul lui Nicusor Dan ca va vota cu PNL: Smecherii politice. Alegatorii vor taxa cum vor crede de cuviinta

Copresedinte USR-PLUS, Dacian Ciolos, a reactionat la anuntul lui Nicusor Dan ca va vota cu PNL spunand ca alegatorii vor taxa cum vor crede de cuviinta astfel de miscari, pe care le-a catalogat drept smecherii politice.

Ce spunea Dan Barna in 2019: USR-PLUS va intra la guvernare dupa alegerile parlamentare Cu cateva zile inainte de alegeri, tot mai multe voci din USR-PLUS par sa sugereze refuzul guvernarii, ajutand astfel PSD

Cu alegerile generale din 6 decembrie tot mai aproape, atacurile USR-PLUS la adresa PNL par tot mai intense, in ciuda faptului ca pretind ca doresc o colaborare cu liberalii dupa scrutinul parlamentar. Catalin.

DAN BARNA: De Ziua Nationala, ii doresc Romaniei sa aiba curajul de a privi hotarat in viitor

Copresedintele USR PLUS Dan Barna spune ca Romania merita mult mai mult decat a primit pana acum.

Candidatii USR-PLUS la alegerile parlamentare 2020, pe judete. Pe cine mizeaza partidul lui Barna

Alegerile Parlamentare, care vor avea loc pe 6 decembrie 2020, se apropie. Numarul candidatilor pentru Parlament este mai mare decat in urma cu 4 ani. Iata care sunt Candidatii USR-PLUS la alegerile parlamentare 2020. Candidatii USR-PLUS la alegerile parlamentare 2020, pe judete Listele cu candidatii USR-PLUS pentru alegerile parlamentare, pe judete, cuprind urmatorii candidati, conform .

Departamentul de Lupta Anti-frauda, aflat la comanda premierului Orban, il cauta de fraude pe liderul USR Dan Barna

Jurnalista Adina Anghelescu a dezvaluit in cadrul emisiunii Descoperiti ca Departamentul de Lupta Anti-Frauda DLAF), aflat in coordonarea prim-ministrului liberal, investigheaza activitatea fostelor firme ale liderului USR Dan Barna, prin care acesta a derulat proiecte cu fonduri europene.

Traian Basescu, atac de o duritate extrema la USR-PLUS: Neomarxisti cu politica toxica si dezgustatoare

Fostul presedinte Traian Basescu, actual europarlamentar, a lansat un atac foarte dur la adresa USR-PLUS, despre care sustine ca discrediteaza valorile familiei.

VIDEO INTERVIU Planurile Aliantei USR PLUS pentru viitorul Parlament. Dacian Ciolos: Speram sa putem intalni in PNL o dorinta de a reforma Romania Anca Dragu: O masura imediata pentru reducerea saraciei este cea cu zero taxe pe salariul minim

Ce planuri are Alianta USR PLUS pentru viitorul Parlament si cum arata, in opinia USR PLUS, Planul Strategic de redresare si rezilienta lansat de Guvern? Dacian Ciolos, europarlamentar si Anca Dragu, candidat la alegerile parlamentare au discutat, intr-un interviu acordat HotNews. ro, despre cele 40 de angajamente ale USR PLUS pentru urmatorul legislativ, despre combaterea saraciei si daca are Alianta USR PLUS vreo intentie de a guverna alaturi de PSD. in niciun caz, vreau sa fie foarte clar si rog pe oricine sa nu mai speculeze asupra acestui lucru, in niciun caz nu intentionam sa facem vreo intelegere, vreo alianta, vreo coalitie cu PSD. PSD are nevoie de opozitie acum, a fost la putere in ultimii 30 de ani. A aratat ce poate, a aratat mai ales cum e capabil sa arunce in aer o tara intr-un timp atat de scurt. PSD-ul poate sa stea in opozitie, sa reflecteze, sa se restructureze, sa faca ce cred ei mai bine. Deci, nu se pune problema, a declarat Dacian Ciolos.

Consiliul General si-a aprobat componenta comisiilor de specialitate PNL-USR-PLUS detine majoritatea in toate

Consiliul General al Municipiului Bucuresti, unde PNL-USR-PLUS are majoritate, a aprobat miercuri componenta comisiilor de specialitate. Acestea nu sunt complete, deoarece au fost validati pana acum de instanta doar 45 din cei 55 de consilieri generali, urmand sa se completeze la urmatoarele sedinte. PNL-USR-PLUS au majoritatea in toate comisiile. Legea prevedea ca ponderea in comisii sa fie cea din CGMB.

USR PLUS acuza guvernul PNL ca isi bate joc de romani: Au decis noaptea ca hotii prelungirea carantinei in Alba Iulia

USR PLUS Alba acuza autoritatile de amatorism si lipsa de respect, sustinand ca noaptea ca hotii au hotarat ca e mai bine sa tina Alba Iulia in carantina. USR PLUS precizeaza ca nu contesta aceasta masura, ci modul in care a fost dispusa prelungirea carantinei. Guvernul si PNL isi bat joc in cel mai josnic mod de romani si demonstreaza, daca mai era nevoie, ca sunt lipsiti de profesionalism si sunt total depasiti in gestionarea pandemiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )