Libnet.ro
UNICEF

15:45

Dan Barna, reactie dupa ce a fost acuzat ca a fraudat alegerile interne pentru sefia partidului

Antena3 Antena3,
Dan Barna, reactie dupa ce a fost acuzat ca a fraudat alegerile interne pentru sefia partidului

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat luni ca sistemul de vot folosit pentru alegerea presedintelui partidului nu permite niciun fel de interferenta pe votul colegilor si a afirmat ca nu exista dictatura i. continuă pe Antena3

VIDEO Dan Barna, la interviurile HotNews.ro LIVE: Trebuie anticipate odata cu localele. Fie ramane Guvernul Dancila sa le organizeze, fie avem un guvern tehnic E nevoie de un presedinte prezent nu doar la crize

Alegerile parlamentare anticipate pot reprezenta o solutie, dar constitutionalistii spun ca nu pot fi organizate mai devreme de locale, a afimat luni, la Interviurile HotNews Live, Dan Barna, candidatul Aliantei USR-PLUS la alegerile prezidentiale. Dan Barna afirma ca nu pot fi create scenarii in afara legii, iar un alt termen nu e fezabil. in opinia liderului USR, eventualele alegeri anticipate pot fi organizate fie cu Guvernul Dancila in functie, fie de un Guvern tehnic. De asemenea, Dan Barna a spus ca este nevoie de schimbarea vechii clase politice, iar Romania are nevoie de un presedinte prezent si activ in comunitate nu doar la crize, ci prezent zi de zi in comunitate. Cum explica Barna contractele cu statul pe care le-a avut cand lucra in domeniul privatin ce conditii ar accepta Dan Barna, ca presedinte, un premier PSDBarna, despre revizuirea Constitutiei: Una dintre directii este dreptul presedintelui ca, in contextul conflictului cu Parlamentul, sa poata declansa alegeri anticipate.

Scandal in USR: Cosette Chichirau acuza fraudarea alegerilor interne in favoarea lui Dan Barna

Cosette Chichirau acuza, intr-un mesaj pe grupul de Facebook Poiana lui Iocan ca alegerile interne pentru sefia partidului ar fi fost fraudate la nivel national. Ea a candidat pentru presedintia partidului impotriva lui Dan Barna care a fost reales in fruntea formatiunii cu 65,75% din voturile exprimate in cadrul scrutinului online.

CONTROVERSE dupa realegerea lui Dan Barna in fruntea USR: A fost votat de doar 36% din membrii formatiunii, desi oficial tot partidul il sustine in lupta pentru Cotroceni Probleme majore in organizarea alegerilor interne

EXCLUSIV ONLINE Dan Barna a fost ales presedinte al Uniunii Salvati Romania pentru un nou mandat, in urma unui scrutin intern marcat de controverse, care s-a desfasurat online, in perioada 1-5 septembrie, sub.

Scandal urias in USR! Cosette Chichirau il acuza pe Dan Barna ca a fraudat alegerile interne pentru sefia partidului

Soc in randul militantilor USR, dupa ce alegerea lui Dan Barna ca presedinte al formatiunii este acuzata de catre Cosette Chichirau ca a fost facuta prin frauda. Dan Barna a fost ales printr-un.

Arde USR. Cosette Chichirau il acuza pe Barna ca a fraudat alegerile interne cu ajutorul unui apropiat

Deputatul USR Cosette Chichirau acuza, intr-un mesaj pe un grupul intern al partidului - Poiana lui Iocan, ca alegerile pentru sefia partidului ar fi fost fraudate. Aceasta remarca ca unul din apropiatii lui Dan Barna, Catalin Drula, a avut acces la sistemul de vot electronic si putea sa genereze sau sa suprascrie voturi.

Dezinteres in USR. Cata legitimitate are Dan Barna: a primit 6.000 de voturi din 16.000 posibile. Ce spun analistii

Dan Barna a fost relaes presedinte al USR, insa victoria vine pe fondul unui absenteism masiv. Din cei 16. 000 de membri USR, doar 9. 000 au votat la scrutinul intern, Barna adunand 6. 000 de voturi. Pe fondul acestei legitimitati scazute, cata sustinere va avea Dan Barna la alegerile prezidentiale din partea propriului partid? Cum va influenta rezultatul alegerilor interne negocierile cu PLUS?.

Dan Barna, prezidentiabilul USR-PLUS, invitat la interviurile HotNews.ro LIVE, luni, de la ora 18.00

Candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, este invitatul interviurilor HotNews. ro LIVE, luni, de la ora 18. Interviul va fi transmis pe conturile de Facebook si YouTube ale HotNews. ro. Cititorii HotNews. ro ii pot pune intrebari invitatului, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

Deputatul Stelian Ion, despre alegerile din USR: Multi nu au votat pentru ca erau siguri ca va iesi Dan Barna (VIDEO)

Deputatul USR Stelian Ion a sustinut, vineri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Buna, Romania!, cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, ca Dan Barna a obtinut cu mult sub 50%+1 din voturi la.

UDMR, critici dure la adresa lui Dan Barna, dupa ce a declarat ca votul pe criterii etnice trebuie sa fie istorie: Se comporta ca un copil mic

Dupa ce liderul USR, Dan Barna, a declarat sambata la Targu Mures ca problema etnica in Romania trebuie depasita, Hegedus Csilla, purtatorul de cuvand al UDMR, Hegedus Csilla, a.

VIDEO Dan Barna, despre declaratiile controversate ale fostului consilier Andrei Caramitru: I-am atras atentia ca a exagerat. Descurajez foarte clar orice agresivitate, orice violenta de limbaj

Declaratiile controversate pe care le-a facut Andrei Caramitru, membru USR si fost consilier al lui Dan Barna, nu reprezinta nici pozitia USR, nici pozitia presedintelui partidului, a explicat la HotNews. ro Dan Barna, prezidentiabilul USR-Plus. Am avut mai multe discutii cu Andrei. Descurajez foarte clar, explicit - si i-am spus si lui lucrul asta - orice agresivitate, orice violenta de limbaj care muta atentia si reactia oamenilor din zona de continut in zona aceasta de agresivitate de limbaj care nu poate fi o solutie pentru nici o tema, a spus Barna.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )