Libnet.ro
UNICEF

07:31

Dan Barna saluta anuntul premierului Orban: Alegerile anticipate sunt singura solutie pentru ca majoritatea parlamentara sa reflecte dorinta romanilor

B1 B1,
Dan Barna saluta anuntul premierului Orban: Alegerile anticipate sunt singura solutie pentru ca majoritatea parlamentara sa reflecte dorinta romanilor

Presedintele USR, Dan Barna, a laudat initiativa premierului Ludovic Orban care a anuntat dupa consultarile cu presedintele Iohannis ca a hotarat organizarea de alegeri anticipate. Acesta a subliniat ca. continuă pe B1

EXCLUSIV Reactia ALDE si UDMR dupa anuntul premierului Orban: ALDE a dat votul de investitura unui Guvern care s-a angajat sa faca anumite lucruri UDMR sustine alegeri anticipate

EXCLUSIV ONLINE Premierul Orban a anuntat dupa intrevederea cu presedintele Romaniei Klaus Iohannis ca scenariul alegerilor anticipate incepe sa prinda contur si ca se doreste ca acestea sa fie organizate .

Dan Barna: Anticipatele, singura solutie pentru a avea o majoritate reformista in Parlament

Liderul USR, Dan Barna, reactioneaza dupa anuntul premierului Ludovic Orban privind organizarea alegerilor anticipate, spunand ca reprezinta singura solutie pentru a avea o majoritate reformista in Parlament.

DAN BARNA: Romania are urgent nevoie de un parlament care sa contribuie la buna guvernare

Liderul USR, Dan Barna, spune ca alegerile anticipate reprezinta singura solutie pentru crearea unei majoritati care sa reflecte dorinta romanilor de a iesi rapid din ambiguitatea actuala, salutand faptul ca presedintele si premierul s-au pus de acord pe acest subiect.

Mircea Badea, despre alegerile anticipate: Dupa parerea mea subiectul este de un cretinism absolut

Jurnalistul Mircea Badea a comentat subiectul alegerilor anticipate, catalogandu-l drept un cretinism absolut, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a afirmat joi ca alegerile anticipate sunt posibile si ca va avea o discutie pe acest subiect cu premierul Orban.

Marcel Ciolacu: Alegerile anticipate sunt o optiune. Acest guvern nu functioneaza si el trebuie indepartat

Liderul Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, spune ca demisia lui Ludovic Orban pentru declansarea alegerilor anticipate e o miscare care ar arunca Romania intr-o noua criza politica. Cu toate acestea, alegerile anticipate reprezinta o optiune buna pentru tara fiindca acest guvern nu functioneaza si el trebuie indepartat, a spus presedintele interimar al PSD.

Ion Cristoiu: Fara alegerile anticipate, PNL se duce la vale. Klaus Iohannis va face orice sa aiba loc

Ion Cristoiu a avut o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a spus ca Ludovic Orban trebuie sa-si dea demisia pentru a se ajunge la alegerile anticipate.

Ion Cristoiu: Fara alegerile anticipate, PNL se duce la vale. Klaus Iohannis va face orice sa aiba loc

Ion Cristoiu a avut o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a spus ca Ludovic Orban trebuie sa-si dea demisia pentru a se ajunge la alegerile anticipate.

Constitutia Romaniei: Ce sunt alegerile anticipate si cum se organizeaza. PSD ar fi sau nu afectat de aceasta procedura

Alegerile anticipate semnifica o forma de alegeri ce sunt organizate inainte ca termenul mandatului parlamentar obisnuit sa expire. Cea mai importanta conditie pentru a fi organizate alegerile anticipate o reprezinta dizolvarea Parlamentului. De regula, acest lucru se face si la initiativa sefului statului, dar poate fi aplicata si de liderul Guvernului. Constitutia Romaniei: Ce sunt .

Mihai Gotiu, mesaj dur pentru Dan Barna: Daca jumatate dintre membrii USR nu sunt de acord cu asta, iti dai demisia?

Senatorul USR Mihai Gotiu ii transmite un mesaj dur presedintelui USR, Dan Barna, dupa ce acesta a propus ca formatiunea sa devina una asumat de centru-dreapta.

Florina Presada, despre intentia lui Dan Barna de a transforma USR intr-un partid de centru-dreapta: Nu inteleg sensul acestui demers. E un gest de imaturitate politica

Senatoarea USR Florina Presada reactioneaza ferm la manifestul prin care Dan Barna vrea sa transforme USR intr-un partid de centru-dreapta. Presada spune ca nu intelege sensul unei asemenea etichetari, una care ar putea fi chiar neproductiva.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )