Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Barna: Urmatoarea guvernare va fi PNL - USR PLUS. Am o relatie foarte buna cu premierul Orban

B1 B1,
Dan Barna: Urmatoarea guvernare va fi PNL - USR PLUS. Am o relatie foarte buna cu premierul Orban

Dan Barna a declarat, vineri, ca are o relatie foarte buna cu premierul Ludovic Orban, urmatoarea guvernare va fi USR PLUS - PNL sustinand ca Am o relatie foarte buna cu Orban pentru ca e foarte clar ca . continuă pe B1

Mesajul lui Dan Barna pentru Guvernul PNL. Presedintele USR cere depesedizarea Romaniei

Candidatul Aliantei USR PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, a declarat miercuri, la Craiova,.

Echipa lui Dan Barna, cinism de neimaginat. USR, reactii-soc fata de un pensionar

Dan Barna, gafa de proportii cu putin timp inainte de alegerile prezidentiale. Dan Barna a fost surprins pe camerele de filmat cand facut un gest incredibil, asa cum se vede dintr-un documentar al campaniei.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Dan Barna: Ne vom trezi la finalul anului viitor din nou cu PSD

Candidatul Aliantei USR PLUS la functia de presedinte al Romaniei, Dan Barna, admite ca social-democratii ar putea reveni peste un an la guvernare, dupa un an de zile cu guvernarea.

Mircea Diaconu, lovitura pentru Dan Barna, pe internet. Ce iti apare daca il cauti pe candidatul USR-PLUS

Mircea Diaconu pare sa fi scos armele grele, inainte de inceperea in mod oficial a alegerilor prezidentiale. Cu doar cateva zile inainte ca romanii sa mearga la vot si sa-si aleaga viitorul conducator al tarii, la o simpla cautare pe Internet dupa numele lui Dan Barna afiseaza si un rezultat surpriza. Mircea Diaconu, lovitura pentru .

Dan Barna arunca bomba in ultima zi de campanie: Pregatim intens un Guvern PNL-USR

Dan Barna face o dezvaluire uluitoare: PNL si USR lucreaza deja intes la pregatirea unui nou guvern format de cele doua partide. Acesta le-a dezvaluit unor sustinatori ca recentele atacuri ale unor parlamentari.

Dan Barna: USR nu va face alianta cu PNL la nivel national pentru alegerile locale

USR nu va face o alianta cu PNL la nivel national pentru alegerile locale de anul viitor, a declarat Dan Barna, intr-un interviu pentru Agerpres. El mai spune ca pentru Primaria Capitalei va fi sustinut candidatul cu cea mai mare sustinere populara impotriva Gabrielei Firea, fie ca este vorba despre Nicusor Dan, Vlad Voiculescu sau un alt coleg.

Dupa poza cu pisica, Dan Barna s-a fotografiat la Slatina cu un caine. Ce simpatic esti!, Vorbiti in engleza, ca e american!

Candidatul USR-Plus s-a fotografiat, la Slatina, cu un caine apartinand unui activist USR, pe care l-a alintat in engleza, dupa ce i s-a transmis ca e american.

DAN BARNA: Spiritul lui Liviu Dragnea e pe buletinul de vot, se numeste Viorica Dancila

Candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, spune ca spiritul lui Liviu Dragnea este pe buletinul de vot si se numeste Viorica Dancila, candidatul PSD.

VIDEO Dezbatere electorala la Europa FM. Au participat Dan Barna, Theodor Paleologu si Kelemen Hunor

Dan Barna USR-PLUS), Theodor Paleologu PMP) si Kelemen Hunor UDMR) au fost singurii candidati la alegerile prezidentiale care au participat, joi seara, la dezbatere electorala organizata de postul de radio Europa FM.

Mircea Badea, pronostic-soc despre Dan Barna: Daca nu intra in turul doi, il aresteaza saptamana viitoare!

Mircea Badea a comentat, marti, pe pasa cu Sinteza zilei, noile dezvaluiri facute de Rise Project despre candidatul Aliantei USR PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna. Citeste si: Lovitura devastatoare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )