Libnet.ro
UNICEF

10:30

DAN BARNA: Am o veste proasta pentru cei care cred ca ne vor izola si ne vor tine pe margine

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DAN BARNA: Am o veste proasta pentru cei care cred ca ne vor izola si ne vor tine pe margine

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, spune ca USR s-a dovedit a nu fi un partid meteoric, ci un fenomen politic spectaculos care nu poate fi ignorat si sustine ca formatiunea politica pe care o conduce nu va putea fi izolata sau tinuta pe marginea scenei politice. Am o veste proasta pentru cei care cred ca ne vor izola si ne vor tine pe margine: USR e aici sa ramana, e aici sa creasca si e aici pentru a guverna si o sa guvernam a afirmat Dan Barna,la inceputul Congresului online in care USR decide asupra fuziunii cu PLUS, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Dan Barna: Am o veste proasta pentru cei care cred ca ne vor izola si ne vor tine pe margine: USR e aici sa ramana, e aici sa creasca si e aici pentru a guverna

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, spune ca USR s-a dovedit a nu fi un partid meteoric, ci un fenomen politic spectaculos care nu poate fi ignorat si sustine ca formatiunea politica pe care o conduce nu va putea fi izolata sau tinuta pe marginea scenei politice.

METEO. Ploi in aproape toata tara, chiar de Sfanta Maria. Anuntul meteorologilor pentru cei care vor sa plece in minivacanta (VIDEO)

Vesti proaste de la meteorologi! Minivacanta de Sfanta Maria ar putea fi stricata de ruperi de nori. Admnisitratia Nationala de Meterologie a emis o avertizare cod galben de ploi si furtuni, valabila pentru cea.

Tatuajele paramedicale sunt cea mai inspirata abordare artistica pentru cei care au suferit accidente

In loc de chirurgii cosmetice scumpe sau riscante, oamenii adopta o noua abordare pentru acoperirea ranilor: tatuajele paramedicale. Artistii tatuatori au oferit de ani buni tatuaje.

Veste proasta pentru fanii Fortnite: jocul nu mai poate fi jucat pe iPhone

Fortnite este unul dintre cele mai populare jocuri create vreodata. Cu toate acestea, ar putea deveni semnificativ mai obscur dupa scandalul din ultimele 24 de ore. Creatorii Fortnite au incurajat.

Maia Sandu: Cerem Guvernului sa elimine cerinta de autoizolare timp de 14 zile pentru cei care vin din tari cu rate mici de infectare

Lidera PAS, Maia Sandu, cere Guvernului Chicu sa elimine cerinta de autoizolare timp de 14 zile pentru cei care vin din tari cu rate mici de infectare. Ea sustine ca pandemia a separat si mai mult familiile noastre deja imprastiate in toata lumea. Copii, parinti, frati si surori nu s-au vazut cu lunile din cauza restrictiilor de calatorie, iar acum ei nu se pot vedea din cauza iresponsabilitatii si deciziilor proaste ale Guvernului.

DAN BARNA: Fericiti in Romania sunt in realitate doar clientii vechilor partide

Presedintele USR, Dan Barna, a criticat in termeni duri partidele politice vechi de pe scena politica romaneasca, spunand ca acestea si aripile care s-au desprins din ele au aratat ceea ce pot face pentru Romania. Vechea clasa politica nu mai are ce sa ofere in momentul de fata. Vorbim de o generatie politica expirata si de o Romanie care merita si asteapta mai mult, a afirmat el, la sesiunea comuna a forurilor de conducere ale USRsi PKUS pentru validarea Protocolului de fuziune dintre cele doua formatiuni. Fostul premier Dacian Ciolos, fondator al PLUS, a afirmat sambata, in cadrul congresului extraordinar in care USR si PLUS voteaza fuziunea dintre cele doua partide, ca testul pentru USR si PLUS va fi sa castige increderea electoratului care ar fi tentat sa voteze PNL pentru ca are experienta la guvernare si sa convinga acest electorat ca USR si PLUS au capacitatea de a guverna, scrie News. ro.

Traian Basescu, aluzie la Dan Barna: Cineva din USR nu-l vrea pe Nicusor Dan castigator la Primaria Capitalei, ca sa tina partidul din functia de presedinte

Traian Basescu a dat de inteles ca Dan Barna, liderul USR, a avut interesul si a fortat un contracandidat de Dreapta pentru Nicusor Dan la Primaria Capitalei, astfel incat sansele acestuia de castig sa.

DAN BARNA: Congresul USR a aprobat fuziunea cu PLUS

Presedintele USR, Dan Barna, a anuntat, azi, ca in cadrul Congresului formatiunii a fost aprobata fuziunea cu PLUS, conform Agerpres.

Dan Barna, despre fuziunea USR-PLUS: Acest sacrificiu de etapa merita si va da roade pe termen lung

Presedintele USR, Dan Barna, le-a explicat membrilor formatiunii politice pe care o conduce ca fuziunea cu PLUS, partidul infiintat de fostul prim-ministru Dacian Ciolos, are o miza mult mai mare decat mizele personale ale membrilor USR.

Veste magnifica pentru romanii cu credite la banca. BNR a facut anuntul

BNR a facut anuntul mult asteptat! Romanii care au credite la banca vor plati mai putini bani. Iata ce se intampla cu ratele. Anunt important pentru cei cu credite! Cei mai multi dintre romani au rate la banca. Indiferent ca au imprumutat bani pentru o casa, masina sau nevoi personale, acestia primesc o veste buna! .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )