Libnet.ro
UNICEF

21:45

Dan Barna: Vreau sa fie clar ca USR-PLUS vine la guvernare ca partener, pe o pondere care sa fie direct proportionala cu rezultatul alegerilor

Antena3 Antena3,
Dan Barna: Vreau sa fie clar ca USR-PLUS vine la guvernare ca partener, pe o pondere care sa fie direct proportionala cu rezultatul alegerilor

USR-PLUS nu accepta varianta ca Nicolae Ciuca sa fie premier, va merge la Cotroceni cu propunerea Dacian Ciolos si subliniaza ca va veni la guvernare ca partener, avand in vedere scorul obtinut la alegerile parlamentare. continuă pe Antena3

DAN BARNA: E nevoie de un premier credibil, Dacian Ciolos este propunerea noastra fara echivoc

Dan Barna a declarat, ieri seara, la Digi24, ca in actualul context, este nevoie de un premier credibil si ca Dacian Ciolos este propunerea fara echivoc a USR-PLUS: Singura alianta posibila de centru dreapta este PNL-USRPLUS-UDMR, probabil si o parte din minoritati, a mai adaugat liderul USR, relateaza G4media.

Alegeri parlamentare 2020. Dan Barna: E o solutie buna sa ia USR-PLUS Camera Deputatilor daca presedintele vine cu premier PNL

Presedintele USR-PLUS, Dan Barna, a declarat, marti, ca ar fi indicat faptul ca sefia Camerei Deputatilor sa fie la USR-PLUS, daca premierul va proveni din PNL.

DAN BARNA: Rezultatul alegerilor spune un lucru clar: nu se va face reforma in Romania fara USR PLUS

Rezultatul alegerilor parlamentare de duminica arata ca nu se va putea face reforma in Romania fara USR PLUS, a declarat copresedintele aliantei, Dan Barna, dupa anuntarea exit-poll-urilor.

Dan Barna: Rezultatul acestor alegeri spune un lucru foarte clar, nu se va putea face reforma in Romania fara USR-PLUS

Dan Barna, presedintele USR-PLUS, a declarat duminica seara, dupa publicarea primelor exit-polluri ca formatiunea politica pe care o conduce a reusit sa dubleze scorul electoral, fapt ce demonstreaza ca fara.

Dan Barna: Rezultatul acestor alegeri spune un lucru foarte clar, nu se va putea face reforma in Romania fara USR-PLUS

Dan Barna, presedintele USR-PLUS, a declarat duminica seara, dupa publicarea primelor exit-polluri ca formatiunea politica pe care o conduce a reusit sa dubleze scorul electoral, fapt ce demonstreaza ca fara.

Dan Barna: Suntem dispusi sane asezamla masa, sa stabilim programul de guvernare. Electoratul din Romania are nevoie sa i se reconstruiasca increderea

Dan Barna, presesdintele USR, a declarat luni seara, intr-o interventie telefonica in platoul B1 TV, noul context politic, creat dupa ce prim-ministrul Ludovic Orban a demisionat. Politicianul a declarat ca.

Dan Barna: Evident ca imi asum acest scor pentru ca este practic un scor dublu fata de 2016

Dan Barna a declarat ca isi asuma scorul la alegerile parlamentare de duminica pentru ca este un scor dublu comparativ cu anul 2016. E un rezultat care confirma ceea ce doreste electoratul din Romania USR PLUS trebuie sa faca parte din viitoarea guvernare, a mai spus liderul USR. El a adaugat ca USR-PLUS va trebuie sa aiba reprezentativitate in viitorul Guvern si va avea in vedere cateva ministere la negocierile cu celelalte partide.

DAN BARNA: Trebuie sa ne privim in ochi si sa recunoastem ca nu ne pasa de aceasta tara

Liderul USR-PLUS, Dan Barna, ii critica pe cei care nu au mers la vot. Barna sustine ca acei oameni nemultumiti de oferta electorala ar fi putut in ultimii 4 ani sa formeze o oferta electorala, dar nu sa stea acasa, iar seara, la inchiderea urnelor, sa fie nemultumiti de rezultatul votului, conform G4media.

Newsweek: Dan Barna a incalcat regulile UE cand si-a ajutat sora sa acceseze fonduri comunitare

Newsweek afirma ca liderul USR Dan Barna este pasabil de inculpare in cazul fondurilor UE accesate de sora sa, pentru ca a incalcat prevederile regulamentului UE cu privire la conflictul de interese. Barna se apara afirmand ca ajutorul oferit sorei sale nu a presupus favorizarea ei la un proces de selectie al proiectelor, ci doar alcatuirea proiectului.

UPDATE Dan Barna, raspuns pentru contestatarii sai din partid: Aceasta eterna nemultumire a facut ca USR- PLUS sa obtina in 4 ani rezultate absolut spectaculoase

Aceasta eterna nemultumire, aceasta dorinta eterna de mai bine si de rezultate mai bune este exact ceea ce a facut ca USR-PLUS sa obtina in 4 ani rezultate absolut spectaculoase - este mesajul liderului USR, Dan Barna, catre contestatarii din partid care ii cer demisia in urma rezultatului dezastruos obtinut la alegerile parlamentare de duminica. Dan Barna a mai spus ca modalitatea in care o parte dintre membrii USR-PLUS au inteles sa faca campanie, atacand partidul in spatiul public, nu a fost benefic pentru partid, iar aceasta este o tema importanta de reglat in partid in perioada urmatoare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )