Libnet.ro
UNICEF

17:00

Dan Barna: in zilele urmatoare, vom decide cum va arata propunerea de tandem presedinte-premier a USR-PLUS

Adevărul Adevărul,
Dan Barna: in zilele urmatoare, vom decide cum va arata propunerea de tandem presedinte-premier a USR-PLUS

Liderul USR Dan Barna a anuntat sambata ca, in zilele urmatoare, va fi decisa propunerea de tandem presedinte - premier al Aliantei USR - PLUS in perspectiva alegerilor la prezidentiale. continuă pe Adevărul

Barna: in zilele urmatoare, vom decide cum va arata propunerea de tandem

Liderul USR Dan Barna aanuntat sambata ca, in zilele urmatoare, va fi decisa propunerea de tandem pr.

Negocieri USR-PLUS. Barna: Vom propune un tandem presedinte-premier. Zilele urmatoare vom stabili care va fi acesta

Alianta USR-PLUS va propune un tandem presedinte-premier, candidatii urmand a fi anuntati zilele urmatoare, a declarat presedintele USR, Dan Barna, dupa o noua runda de negocieri intre cele doua partide.

DAN BARNA, USR: Raportul GRECO nu este la dispozitia Guvernului

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca cetatenii romani merita sa fie informati despre realitatile prezentate in raportul GRECO si, in acest sens, a cerut Guvernului sa faca public acest document.

Vosganian: Dan Barna reclama ca a scazut natalitatea. Cum sa creasca daca USR sustine comunitatea LGBTQ?

Vicepresedintele ALDE, deputatul Varujan Vosganian,comenteaza ironic afirmatia lui Dan Barna, din plenul Parlamentului, privind scaderea natalitatii, spunand ca aceasta nu are cum sa creasca atat timp cat partidul condus de Barna, USR, sustine comunitatea LGBTQ.

Dan Barna ii cere premierului Dancila sa publice imediat Raportul GRECO si sa defiinteze sectia de anchetare a magistratilor

Liderul USR, Dan Barna, ii cere premierului Viorica Dancila sa publice de urgenta raportul Greco si sa dispuna desfiintarea imediata a Sectiei Speciale, dar si alte masuri pentru reinstaurarea statului de drept din Romania.

Varujan Vosganian, atac la adresa USR: Dan Barna reclama ca a scazut natalitatea. Cum sa creasca daca formatiunea lui sustine comunitatea LGBTQ?

Vicepresedintele ALDE, deputatul Varujan Vosganian, a lansat un atac la adresa lui Dan Barna, comentand ironic afirmatia liderului USR din plenul Parlamentului, privind scaderea natalitatii in.

Varujan Vosganian, ironii la adresa lui Dan Barna: Pai cum sa creasca natalitatea daca USR sustine LGBTQ?

Vicepresedintele ALDE, deputatul Varujan Vosganian, comenteaza ironic afirmatia lui Dan Barna, din plenul Parlamentului, privind scaderea natalitatii, spunand ca aceasta nu are cum sa creasca atat timp cat pa.

USR-PLUS va anunta in zilele urmatoare propunerile pentru prezidentiale si premier

USR si PLUS poarta negocieri pentru desemnarea candidatului la prezidentiale sau pentru functia de premier, presedintii celor doua partide sunt in discutii, dar o decizie in acest sens va fi luata in zilele.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )