Libnet.ro
UNICEF

10:15

Dan Bittman, in centrul unui nou scandal. Ce a facut in Herastrau, in plina pandemie

Playtech Playtech,
Dan Bittman, in centrul unui nou scandal. Ce a facut in Herastrau, in plina pandemie

Nu s-a stins bine ecoul scandalului de acum doua saptamani, starnit in urma declaratiilor controversate cu privire la evolutia pandemiei in Romania si sentimentele sale in legatura cu acest lucru, ca acum este din nou in atentia publica. Dan Bittman a fost filmat sambata seara, cantand si distrandu-se intr-un restaurant din Herastrau. Localul a fost . continuă pe Playtech

Dan Bittman, cantare la o terasa din Herastrau, in plina pandemie. Reactia restaurantului

Dan Bittman ajunge din nou in centrul unui nou scandal. Dupa ce cantaretul a spus, recent, ca mai bine moare de COVID decat sa traiasca in conditiile din pandemie, acum a ajuns din nou in atentia publica.

Suparat pe restrictii, Dan Bittman pare sa le ignore total. Artistul a fost filmat in weekend la un recital sustinut intr-un local de fite din Herastrau (VIDEO)

Dan Bittman continua sa fie suparat pe restrictiile impuse de autoritati chiar daca pare sa le ignore total. Artistul a fost filmat in weekend, in timpul unui recital pe care l-a sustinut intr-un local de.

VIDEO Dan Bittman, cantare la un local de fite din Herastrau. Artistul, surprins fara sa respecte masurile de protectie impotriva coronavirusului

Dupa ce saptamana trecuta Dan Bittman isi chema prietenii la terasa printr-un mesaj pe Facebook, artistul a avut aseara o cantare la un restaurant din Herastrau.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )