Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Camarzan, milionarul care si-a ucis bunica cere eliberarea

Antena3 Antena3,
Dan Camarzan, milionarul care si-a ucis bunica cere eliberarea

Milionarul din Brasov, Dan Camarzan suspectat ca si-a ucis bunica contesta arestul preventiv. Omul de afaceri a contestat masura marticand a primit mandatul. Citeste SiMilionarul din. continuă pe Antena3

Dan Camarzan, milionarul care si-a ucis bunica, a fost arestat pentru 30 de zile

Dan Carmazan, milionarul care si-a ucis cu sange rece bunica a fost arestat pentru 30 de zile. Barbatul a ucis-o pe batrana de fata cu sora si mama lui. Milionarul a dat o explicatie halucinanta.

Dan Camarzan, milionarul care si-a ucis bunica, circ in sala de judecata

Dan Camarzan, milionarul acuzat ca si-a ucis bunica in varsta de 93 de ani, a facut circ in sala de judecata, vineri dimineata. Acesta a fost adus la Curtea de Apel Brasov dupa ce a depus o contestatie.

Dan Camarzan, milionarul care si-a ucis bunica, isi dorea o intalnire cu Patriarhul. I-a redactat chiar o scrisoare cu inimioare - FOTO

Dan Camarzan, afaceristul brasovean care a aparut inclusiv in Topul Forbes cu averea lui, a fost retinut de politisti sub acuzatia de omor. Acesta este acuzat ca si-a ucis bunica in varsta de 93 de.

Cine este si ce avere are Dan Camarzan, milionarul din Brasov care si-a sugrumat bunica

Viata bate filmul si in cazul milionarului Dan Camarzan, afaceristul din Brasov cu milioane de euro in conturi care a decazut si acum asteapta sa fie condamnat pentru o crima oribila. De la proiectele.

Ce ii facea fostei sotii milionarul care si-a ucis bunica. Motivul pentru care a divortat

Milionarul din Brasov, Dan Camarzan, acuzat ca si-ar fi ucis bunica in varsta de 93 de ani, a avut probleme si cu fosta sotie, pe care hartuit-o si avea un comportament violent. Femeia s-a despartit de el, dupa ce avusese o nunta ca-n povesti. in a doua saptamana a lunii mai, milionarul brasovean Dan Camarzan [] .

Dan Camarzan, cunoscut drept milionarul care se crede Dumnezeu, a facut declaratii socante dupa ce si-a ucis bunica - VIDEO

Un cunoscut om de afaceri din Brasov, unul dintre milionarii Romaniei, si-a ucis bunica in varsta de 93 de ani in fata familiei. La audieri, Dan Camarzan nu si-a putut explica gestul. A facut in schimb.

Milionarul care si-a ucis bunica, circ monstru in sala de judecata. A urlat ca este victima unei inscenari - VIDEO

Milionarul criminal ramane dupa gratii. Instanta a respins contestatia depusa de Dan Camarzan dupa ce procurorii au dispus masura arestului preventiv. Milionarul acuzat ca si-a ucis bunica a ajuns astfel d.

Detaliul socant despre milionarul care si-a omorat bunica. Ce facuse barbatul chiar inainte de crima. De fata era si mama si sora lui

Dan Camarzan, unul dintre cei mai excentrici milionari ai Romaniei, a ingrozit o tara intreaga, dupa ce si-a ucis bunica in varsta de 93 de ani. Afaceristul a sugrumat-o pe femeie, luni dimineata, in.

Dan Camarzan, cunoscut om de afaceri brasovean, retinut dupa ce si-ar fi ucis bunica

Un om de afaceri brasovean a fost retinut, fiind suspectat ca si-ar fi ucis bunica, cu care locuia in aceeasi casa. Barbatul, Dan Camarzan, are afaceri in IT si imobiliare, fiind inclus, in 2010, in topul Forbes, cu o avere estimata la peste 29 de milioane de euro.

UPDATE Dan Camarzan, cunoscut om de afaceri brasovean, retinut dupa ce si-ar fi ucis bunica / Cum isi motiveaza fapte

Un om de afaceri brasovean a fost retinut, fiind suspectat ca si-ar fi ucis bunica, cu care locuia in aceeasi casa. Barbatul, Dan Camarzan, are afaceri in IT si imobiliare, fiind inclus, in 2010, in topul Forbes, cu o avere estimata la peste 29 de milioane de euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )