Libnet.ro
UNICEF

20:45

Dan Diaconescu cere demisia presedintei CNA: Emitem legal in strainatate, numai in Romania emitem ilegal

B1 B1,
Dan Diaconescu cere demisia presedintei CNA: Emitem legal in strainatate, numai in Romania emitem ilegal

Inspectorii CNA au facut controale la sediul DDTV, post detinut de Dan Diaconescu si au gasit nereguli. Este vorba de retransmiterea emisiunii lui Dan Disconescu de pe OTV pe DDTV fara a notifica modificarea grilei. continuă pe B1

Dan Diaconescu cere demisia presedintei CNA: Emitem legal in strainatate, numai in Romania emitem legal

Inspectorii CNA au facut controale la sediul DDTV, post detinut de Dan Diaconescu si au gasit nereguli. Este vorba de retransmiterea emisiunii lui Dan Disconescu de pe OTV pe DDTV fara a notifica modificarea grilei.

UPDATE Vaticanul: OTV nu emite de la Vatican. Afirmatiile lui Dan Diaconescu sunt absolut false si nefondate / Romit Tv: Nu avem nicio legatura cu OTV

Afirmatiile din mass-media din Romania conform carora televiziunea OTV a lui Dan Diaconescu ar fi obtinut licenta de difuzare de la Vatican, amenajarea studioului intr-o biserica a Vaticanului si rezidenta in Vatican a lui Diaconescu insusi sunt absolut false si nefondate, declara purtatorul de cuvant al Vaticanului, Federico Lombardi, intr-un raspuns transmis Arhiepiscopiei Romano-Catolice de Bucuresti. UPDATE: Emanuele Latagliata, presedintele Romit Tv, post italian care pe 15 octombrie a gazduit prima emisiune a canalului lansat de Dan Diaconescu la Roma, a declarat pentru Hotnews. ro ca televiziunea sa nu are nicio legatura cu OTV.

Dan Diaconescu: Am licenta pentru OTV. Nu am mintit nimic niciodata. Arhiepiscopia a bulversat opinia publica (VIDEO)

Dan Diaconescu sustine in continuare ca detine o licenta audiovizuala pentru postul OTV, care deja emite, conform acestuia, din Vatican. Nu am mintit nimic niciodata. Am sa emit un comunicat catre.

Sfantul Scaun: OTV nu emite de la Vatican. Afirmatiile lui Dan Diaconescu sunt false si nefondate. Iata dovada

Televiziunea OTV a lui Dan Diaconescu nu emite de la Vatican, astfel ca afirmatiile lui nu trebuie crezute, se arata intr-un comunicat de presa al Vaticanului. Afirmatiile din mass-media din Romania.

OTV nu emite de la Vatican. Sfantul Scaun: Afirmatiile lui Dan Diaconescu sunt false si nefondate. Iata dovada

Televiziunea OTV a lui Dan Diaconescu nu emite de la Vatican, astfel ca afirmatiile lui nu trebuie crezute, se arata intr-un comunicat de presa al Vaticanului. Afirmatiile din mass-media din Romania.

Vaticanul: OTV nu emite de la Vatican. Afirmatiile lui Dan Diaconescu sunt absolut false si nefondate

Afirmatiile din mass-media din Romania conform carora televiziunea OTV a lui Dan Diaconescu ar fi obtinut licenta de difuzare de la Vatican, amenajarea studioului intr-o biserica a Vaticanului si rezidenta in Vatican a lui Diaconescu insusi sunt absolut false si nefondate, declara purtatorul de cuvant al Vaticanului, Federico Lombardi, intr-un raspuns transmis Arhiepiscopiei Romano-Catolice de Bucuresti.

OTV nu emite de la Vatican. Biroul de presa al Sfantului Scaun indeamna sa nu se dea crezare afirmatiilor lui Dan Diaconescu

Televiziunea OTV, detinuta de Dan Diaconescu, nu emite de la Vatican, asa cum a declarat patronul postului, potrivit unui comunicat emis de biroul de presa al Sfantului Scaun.

Deputatul Florin Gheorghe (PDL) cere demisia ministrului Agriculturii

Deputatul PDL, Florin Gheorghe, solicita demisia de urgenta a ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, care nu a intreprins nici o masura concreta in sprijinul producatorilor si exportatorilor romani de carne.

PDL cere demisia ministrului Barbu, daca printre manifestanti nu se gasesc membri din formatiuni paramilitare

PDL cere ministrului de Interne si SRI sa verifice daca printre manifestantii anti-Rosia Montana sunt reprezentanti ai unor formatiuni paramilitare, Radu F. Alexandru spunand ca ministrul Daniel Barbu, care.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.23 seconds )