Libnet.ro
UNICEF

17:16

Dan Diaconescu: Daniel Fenechiu este noul lider al grupului parlamentar PP-DD. Sper sa initiem o motiune de cenzura

B1 B1,
Dan Diaconescu: Daniel Fenechiu este noul lider al grupului parlamentar PP-DD. Sper sa initiem o motiune de cenzura

Fondatorul PP-DD, Dan Diaconescu, a declarat, luni, ca avocatulDaniel Fenechiu va fi noul lider al grupului parlamentar PP-DD, in urma excluderii deputatului Radu Popa. Diaconescu a precizat ca doreste sa. continuă pe B1

Daniel Fenechiu este noul lider al grupului PPDD din Camera Deputatilor

Deputatul Daniel Fenechiu este noul lider al grupului parlamentar PPDD din Camera Deputatilor, dupa excluderea fostului lider Radu Popa din partid.

Dan Diaconescu: Radu Popa mi-a zis ca Dragnea l-a chemat in PSD cu 20 de parlamentari PP-DD

Fondatorul PP-DD, Dan Diaconescu, a spus, luni, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii difuzata de B1 TV, ca Radu Popa, fostul lider al grupului parlamentar PP-DD, ar fi fost abordat de vicepremierul Liviu.

Tudor Barbu neaga plecarea din PP-DD: Daca aveam de gand sa plec anuntam in Senat. Dan Diaconescu: Este un plan al lui Ponta, al ciocoilor

Senatorul PP-DD Tudor Barbu a negat ca ar urma sa paraseasca partidul fondat de Dan Diaconescu, declarandu-se socat de informatiile furnizate de fostul prim-vicepresedinte PP-DD Radu Popa. Acesta a precizat ca.

Nibali, noul lider al Turului Italiei

Italianul Vincenzo Nibali de la Astana este noul purtator al tricoului roz in Turul Italiei dupa etapa contratimp individual disputat, sambata, intre Gabicce Mare - Saltara pe distanta a 54. 8 km.

Noul lider al PNL Alba Iulia: Mircea Hava, nici nu stii cat de mic incepi sa fii.

Organizatia PNL Alba Iulia a organizat, weekend-ul trecut, alegerile pentru desemnarea noii conduceri locale. Cum era de asteptat, vicepresedintele Consiliului Judetean Alba, Florin Roman, nu a avut rival in aceasta competitie si a fost ales presedinte al liberalilor din Alba Iulia inca din primul tur, cu 211 voturi favorabile din cele aproximativ 300 exprimate. La finalul votului, Roman si-a expus cateva dintre obiectivele sale in perioada urmatoare, dintre care cel mai important este .

Cat de economic este noul Renault Megane Sport Tourer facelift.

Motorul de 1. 5 dCi si 110 CP este o alegere buna pentru Megane facelift. Modelul nostru de test a venit dotat cu noua cutie de viteze automata EDC cu doua ambreiaje. Avem astfel ceea ce se anunta masina ideala pentru un familist care prefera confortul oferit de o cutie de viteze automata. Motorul diesel de 1. 5 litri aflat sub capota acestui Megane ST facelift este deja un propulsor arhicunoscut. Este una din multele versiuni ale motorului 1. 5 dCi Renault, motor care se afla in dotarea multor .

Coreea de Nord a inlocuit conducerea Fortelor Armate. Cine este noul ministru al Apararii

Coreea de Nord a anuntat luni inlocuirea ministrului Fortelor Armate, considerat un dur, la doar jumatate de an de la nominalizarea sa, informeaza AFP. Potrivit agentiei de presa KCNA, noul ministru este.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )