Libnet.ro
UNICEF

17:30

Si Dan Diaconescu va face o PLANGERE impotriva lui Remus Vulpescu si a lui Victor Ponta.

România Liberă România Liberă,
Si Dan Diaconescu va face o PLANGERE impotriva lui Remus Vulpescu si a lui Victor Ponta.

Daniel Fenechiu, avocatul lui Dan Diaconescu, a anuntat, miercuri, ca, din informatiile pe care le detine si din declaratiile clientului sau, si acesta urmeaza sa depuna o plangere impotriva lui Remus Vulpescu si a premierului Victor Ponta. Plangerile sunt deja redactate si sunt la dispozitia lui Dan Diaconescu, care a spus ca vrea sa se mai consulte si cu niste avocati englezi, pentru ca vrea o actiune mai ampla, a declarat Daniel Fenechiu. Din informatiile pe care le detin, Dan Diaconescu . continuă pe România Liberă

Remus Vulpescu a facut PLANGERE impotriva lui Dani Diaconescu, la Parchetul inaltei Curti.

Procurorul Ramona Bulcu, purtatorul de cuvant al Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie PICCJ), a declarat, pentru MEDIAFAX, ca plangerea impotriva lui Dan Diaconescu a fost depusa, urmand a fi examinata si a se stabili competenta in raport de obiectul ei si valoarea prejudiciului. Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI) a anuntat ca va sesiza miercuri Parchetul in privinta savarsirii de catre Dan Diaconescu, patronul OTV, a infractiunii de inselaciune .

Remus Vulpescu si-a dat DEMISIA din fruntea OPSPI. ...

12:32 - Seful Directiei de Privatizare si Atragere de Investitii din cadrul OPSPI, Alexandru Alexe, il inlocuieste pe Remus Vulpescu la sefia Oficiului. _ _ _ _ 11:56 - Daniel Fenechiu, unul dintre avocatii lui Dan Diaconescu, a declarat la Realitatea TV ca a aflat din presa despre plangerea OPSPI pe numele lui Diaconescu, dar ca aceasta plangere nu il transforma pe realizatorul TV intr-un infractor. Toata aceasta plangere penala se bazeaza pe ipoteza ca Dan Diaconescu a vrut sa induca in .

Remus Vulpescu si-a dat DEMISIA din fruntea OPSPI. ...

11:56 - Daniel Fenechiu, unul dintre avocatii lui Dan Diaconescu, a declarat la Realitatea TV ca a aflat din presa despre plangerea OPSPI pe numele lui Diaconescu. Eu am aflat din presa despre aceasta plangere, a explicat Fenechiu. _ _ _ _ 11:26 - Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in lndustrie OPSPI), Remus Vulpescu, a explicat de ce si-a dat demisia, exprimandu-si public regretul pentru insuccesul licitatiei de privatizare a Oltchim. Premierul Victor Ponta a .

OPSPI i-a facut lui Dan Diaconescu plangere la Parchet pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave, in forma continuata. Vulpescu demisioneaza

Remus Vulpescu a sesizat miercuri Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei, cu privire la savarsirea de catre Diaconescu Cristian Dan a infractiunii de inselaciune, cu consecinte deosebit de grave, in forma continuata, prin inducerea in eroare a Statului Roman si opiniei publice in ce priveste existenta la dispozitia lui Diaconescu a sumei de circa 200. 000 Lei necesara pentru cumpararea pachetului majoritar de actiuni detinut la S. Oltchim S. , transmite MECMA intr-un comunicat de presa. Activitatea infractionala reclamata a fost savarsita prin multiple actiuni deliberate, avand drept scop dobandirea fara drept a calitatii de adjudecatar al licitatiei organizate pentru privatizarea S. Oltchim S. si a drepturilor decurgand din aceasta calitate, de catre numitul Diaconescu Cristian Dan, se arata in comunicat.

Seful OPSPI, Remus Vulpescu, a DEMISIONAT.

Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI), Remus Vulpescu, si-a anuntat, miercuri, demisia de la conducerea institutiei. Anuntul a fost precedat de o plangere penala inaintata de acesta lui Dan Diaconescu pentru inselaciune in cazul privatizarii Oltchim, potrivit Realitatea TV. Potrivit primelor informatii, decizia lui Vulpescu vine ca urmare a esecului privatizarii combinatului Oltchim Ramnicu Valcea. Anterior, ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a .

Remus Vulpescu si-a dat DEMISIA din fruntea OPSPI. ...

11:26 - Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in lndustrie OPSPI), Remus Vulpescu, a explicat de ce si-a dat demisia, exprimandu-si public regretul pentru insuccesul licitatiei de privatizare a Oltchim. 11:20 - Remus Vulpescu si-a dat demisia din fruntea OPSPI. Seful OPSPI, Remus Vulpescu, a DEMISIONAT _ _ _ _ OPSPI va sesiza Parchetul de pe langa ICCJ in cazul lui Dan Diaconescu. Diaconescu este acuzat de inselaciune in cazul privatizarii Oltchim, transmite Realitatea .

Seful OPSPI, Remus Vulpescu, si-a anuntat demisia in urma esecului de la Oltchim. Dan Diaconescu, acuzat de inselaciune

Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in lndustrie OPSPi), Remus Vulpescu, a demisionat miercuri, exprimandu-si public regretul pentru insuccesul licitatiei de privatizare a Oltchim, scrie.

Dan Diaconescu: In caietul de sarcini termenul de plata pentru privatizarea Oltchim este 14 februarie 2013. / Pe laptopul lui Remus Vulpescu rula muzica la negocieri - Dragoste la prima vedere si Tudor Gheorghe. / Domnul Vulpescu mi-a zis Diaconescu, arat

Dan Diaconescu a prezentat, duminica seara, la B1 Tv, un document guvernamental, sustinand ca termenul prevazut in aceasta hartie pentru plata in schimbul cumpararii Oltchim este 14 februarie 2013: La Oltchim a fost prima licitatie castigata de cineva care nu a dat spaga. Aceasta licitatie a fost facuta cu dedicatie, trebuia sa castige o firma care platea pentru Oltchim cat platesc eu maine pentru salarii. In caietul de sarcini termenul de plata este 14 februarie 2013. Eu am spus ca voi plati banii cand voi semna contractul. Eu platesc, ca daca nu platesc, automat contractul semnat devine nul, a afirmat omul de afaceri.

Dan Diaconescu: Avem dreptul de a contesta in instanta aceasta decizie/ Ponta minte

Dan Diaconescu a declarat luni seara, dupa ce a fost decazut din calitatea si drepturile de adjudecatar al Oltchim, ca va contesta in instanta aceasta decizie. Vom face cateva denunturi si cateva plangeri penale impotriva lui Ponta si lui Vulpescu, a spus Diaconescu.

OPSPI il ACUZA pe Dan Diaconescu de iNSELACIUNE.

Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI) va sesiza, miercuri, Parchetul in privinta savarsirii de catre Dan Diaconescu a infractiunii de inselaciune in forma continuata prin inducerea in eroare si pentru dobandirea fara drept a calitatii de adjudecatar al combinatului chimic Oltchim Ramnicu-Valcea OLT). Seful OPSPI, Remus Vulpescu, sesizeaza, astazi, 3 octombrie, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei, cu privire la savarsirea de .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )