Libnet.ro
UNICEF

09:00

Dan Diaconescu: il somez pe Ponta sa semneze contractul de privatizare a Oltchim. Banii sunt la dispozitia Guvernului

B1 B1,
Dan Diaconescu: il somez pe Ponta sa semneze contractul de privatizare a Oltchim. Banii sunt la dispozitia Guvernului

Dan Diaconescu l-a somat, luni, pe premierul Victor Ponta sa semneze contractul de privatizare a companiei Oltchim Ramnicu Valcea, adaugand ca suma de 203 milioane de lei, cel mai mare pret oferit la licitatia de. continuă pe B1

Dan Diaconescu: il somez pe Ponta sa semneze contractul de privatizare a Oltchim. Am dat deja banii Guvernului

Dan Diaconescu l-a somat, luni, pe premierul Victor Ponta sa semneze contractul de privatizare a companiei Oltchim Ramnicu Valcea, adaugand ca suma de 203 milioane de lei, cel mai mare pret oferit la licitatia de.

Diaconescu: il somez pe Ponta sa semneze contractul. Sa nu mai vina cu siretlicuri

Realizatorul TV Dan Diaconescu a declarat luni ca il someaza pe premierul Victor Ponta sa semneze contractul de privatizare a Oltchim, sa ii dea actiunile si sa nu mai foloseasca siretlicul de a veni cu un contract cu puncte-puncte, spatii goale si fara paragrafe, fara anexe.

Dan Diaconescu: Vreau sa semnez contractul de privatizare a Oltchim, acum sa vedem daca vrea si guvernul

Castigatorul licitatiei de privatizare a combinatului Oltchim Ramnicu Valcea, jurnalistul si liderul politic Dan Diaconescu, a declarat luni dimineata, la MinisterulEconomiei ca este pregatit sa semneze.

PRIVATIZARE OLTCHIM. Dan Diaconescu spune ca are BANII pentru Oltchim. ...

Dan Diaconescu a declarat vineri seara, ca are banii necesari pentru a achita contravaloarea Oltchim, insa a evitat sa spuna care este numele firmei care ii este partenera in achizitionarea combinatului din Ramnicu-Valcea. Diaconescu a spus ca nu va vinde combinatul, dar angajatii acestuia vor deveni actionari, potrivit rtv. net. Dan Diaconescu s-a aratat mirat de reactia premierului Victor Ponta fata de privatizarea Oltchim. El spune Diaconescule, infractorule, adu banii. Sa vedeti cum o sa .

Ponta: Privatizarea a esuat. Dan Diaconescu NU ARE niciun ban pentru Oltchim.

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, luni, ca Dan Diaconescu nu detine banii pe care presedintele Partidului Poporului i-a oferit pentru a prelua combinatul Oltchim. Dan Diaconescu nu are niciun ban pentru a salva Oltchim . Imediat s-a constata ca aici e un dublu interes, al celor de la PDL pentru a acoperi fraudele din anii trecuti, ia pentru domnul Diaconescu de a mai castiga putin capital poltic, a afirmat Victor Ponta. A fost evident o incercare a oamenilor de afaceri din PDL .

Telenovela Soc, groaza, bomba continua la Oltchim. Dan Diaconescu trebuie sa semneze astazi ordinul de plata de 45 de milioane de euro

Ministerele Economiei si al Finantelor au cerut un raport de audit la combinatul Oltchim. Verificarile vizeaza contractele incheiate de conducere in ultimii ani si au inceput dinaintea demararii.

Ion Cristoiu: Daca Dan Diaconescu nu vine cu banii pentru Oltchim, Victor Ponta pica de fraier

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat joi, in emisiunea Ultimul cuvant, difuzata de B1 TV, scandalul iscat pe marginea privatizarii Combinatului Oltchim, apreciind ca premierul Victor Ponta va pica de.

Business report: CONSECINTA: Ce risca Dan Diaconescu daca nu vine cu banii pentru Oltchim; Statul vrea sa taxeze tot ce misca in curtea proprietarilor; Transportatori feroviari: Guvernul privatizeaza pe genunchi CFR Marfa

De ce banii promisi de Diaconescu nu pot ajunge la angajatii Oltchim. Banii pe care Dan Diaconescu a promis ca ii va plati statului, pentru pachetul de 54% din actiuni la Oltchim, se vor indrepta catre plata salariilor. Bulgaria si Romania concureaza pentru o investitie de 100 de milioane dolari. Bulgaria si Romania concureaza pentru o investitie majora de circa 100 milioane de dolari. Este vorba pentru construirea unei.

Dan Diaconescu, asteptat luni dimineata la Ministerul Economiei pentru a semna contractul de privatizare al Oltchim

Dan Diaconescu este asteptat luni, la ora 10. 00, pentru a semna cu Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri contractul de vanzare - cumparare a actiunilor Oltchim, transmite Agerpres. Liderul.

Victor Ponta: De astazi, circul trebuie sa inceteze. Dan Diaconescu nu a avut niciodata banii pentru privatizarea Oltchim

Dan Diaconescu nu a avut niciodata banii pentru privatizarea Oltchim, a declarat luni premierul Victor Ponta, care a spus ca de astazi circul trebuie sa inceteze iar guvernul are obligatia sa reporneasca procesul de vanzare pentru a realiza o privatizare de succes la inceputul anului viitor.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )