Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Diaconescu vrea la Bruxelles. Este primul pe lista PPDD pentru europarlamentare

Antena3 Antena3,
Dan Diaconescu vrea la Bruxelles. Este primul pe lista PPDD pentru europarlamentare

Dan Diaconescu si Simona vor ocupa primele locuri pe listele PPDD pentru alegerile europarlamentare, a declarat deputatul Liliana Minca, citat de Mediafax. Potrivit parlamentarului, pe liste se mai afla Diana. continuă pe Antena3

PPDD intra in lupta la europarlamentare cu liderii din prima linie. Dan Diaconescu vrea la Bruxelles

Fondatorul PPDD, omul de televiziune Dan Diaconescu, si presedintele oficial al PPDD, Simona Man, se afla pe primele locuri pe lista partidului la alegerile europarlamentare.

Listele PPDD pentru europarlamenatre, deschise de Dan Diaconescu si Simona Man

Dan Diaconescu si presedintele PPDD Simona Man ocupa primele locuri pe listele acestui partid pentru alegerile euroarlamentare, a anuntat deputatul Liliana Minca. Aceasta a precizat ca pe listele PPDD pentru.

Oprescu castiga un proces in care l-a dat in judecata pe Dan Diaconescu pentru defaimare

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a castigat la Tribunalul Bucuresti daune morale de 300. 0000 de lei, intr-un proces in care l-a dat in judecata pe Dan Diaconescu pentru defaimare, acuzandu-l ca timp de doua luni l-a linsat pe postul de.

Primarul Sorin Oprescu a castigat procesul intentat lui Dan Diaconescu pentru defaimare urmand sa primeasca daune morale de 300.000 lei.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a castigat lla Tribunalul Bucuresti daune morale de 300. 0000 de lei, intr-un proces in care l-a dat in judecata pe Dan Diaconescu pentru defaimare, acuzandu-l ca timp de doua luni l-a linsat pe postul de televiziune OTV.

Oprescu a castigat procesul in care l-a dat in judecata pe Dan Diaconescu pentru defaimare

Sorin Oprescu a castigat procesul impotriva lui Dan Diaconescu. Instanta a decis ca patronul OTV sa-i plateasca primarului general daune morale de 300. 000 lei. Judecatorii au admis astfel ca in cadrul.

Motorola Moto 360 este primul smartwatch pe tehnologie Android Wear

Anuntat acum cu surle si trambite, primul smartwatch creat de Motorola sub brandul Moto 360 va ajunge pe piata abia in cateva luni. Imaginea de mai sus si clipul de mai jos vor confirma directie de design pe care au avut-o in vedere cei de la Motorola in momentul in care s-au angajat la un proiect incredibil de ambitios. Este vorba de unul dintre primele smartwatch-uri al companiei, un proiect ce este foarte probabil sa fi fost realizat impreuna cu [].

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )