Libnet.ro
UNICEF

16:30

Dan Diaconescu vrea din nou in direct: Fostul patron OTV cere instantei sa poata sa apara din nou la tv

B1 B1,
Dan Diaconescu vrea din nou in direct: Fostul patron OTV cere instantei sa poata sa apara din nou la tv

Dan Diaconescu vrea din nou in direct. Fostul om de televiziune a ajuns joi dimineata la Curtea de Apel Bucuresti, unde a cerut magistratilor sa il scape de interdictia de a vorbi in public, cu care s-a ales. continuă pe B1

Anunt-bomba despre Dan Diaconescu. Cum vrea sa se intoarca in televiziune

Dan Diaconescu vrea sa faca din nou emisiuni TV. Fostul om de televiziune a cerut Curtii de Apel Bucuresti sa il scape de interdictia de a vorbi in public, cu care s-a ales atunci cand a fost condamnat.

UPDATE Dan Diaconescu ramne cu interdictia de a aparea la televizor sau n presa. Fostul patron OTV ceruse instantei sa i ridice interdictia de a avea activitati de presa

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis, joi, sa mentina interdictia dispusa lui Dan Diaconescu si ii interzic in continuare sa se exprime in presa sau in televiziune, decizia fiind definitiva, informeaza Mediafax. Fostul patron OTV ceruse instantei sa ii ridice interdictia de a avea activitati de presa, dispusa de catre judecatori cand a fost condamnat, precizand ca el a fost solicitat la multe televiziuni, insa a refuzat si sa raspunda la telefon, pentru a nu se crede ca incalca legea.

Dan Diaconescu cere instantei sa i ridice interdictia de a avea activitati de presa

Dan Diaconescu a cerut, joi, la Curtea de Apel Bucuresti sa ii fie ridicata interdictia de a avea activitate in presa, interdictie impusa de judecatori in momentul cand a fost condamnat, potrivit Mediafax. El a sustinut ca a primit solicitari de la mai multe televiziuni, dar a refuzat si sa raspunda la telefon, sa nu se creada ca incalca legea.

Lovitura pentru Dan Diaconescu: iCCJ ii interzice sa faca declaratii publice

UPDATE:Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis joi ca Dan Diaconescu nu poate face declaratii publice. Decizie penala nr. 930/A din 21. 2018 Respinge ca nefondata.

Dan Diaconescu cere instantei ridicarea interdictiei asupra activitatii in presa: Cum si cat sa ma ascund?

Dan Diaconescu a cerut, joi, la Curtea de Apel Bucuresti, ridicarea interdictiei de a avea activitate in presa, dispusa de catre judecatori cand a fost condamnat. El sustine ca se ascunde de jurnalisti si paparazii pentru a nu se crede ca incalca legea.

Cristiano Ronaldo, din nou decisiv pentru Portugalia la Campionatul Mondial: A depasit un nou record de goluri marcate

Portugalia a invins miercuri Marocanul intr-un meci in care Cristiano Ronaldo a fost din nou decisiv pentru lusitani. Dupa ce a marcat 3 goluri in meciul de debut cu Spania, incheiat la egalitate 3-3, Ronaldo a.

SONDAJ Cum vor evolua protestele izbucnite din nou saptamna aceasta?

Mii de persoane au luat parte, miercuri, la protestele organizate in Bucuresti si alte mari orase ale tarii, impotriva guvernarii PSD si modificarii Codului de procedura penala. Demonstratiile, marcate de o prezenta puternica a jandarmilor, au inceput din nou in conditiile in care opozitia a depus motiune de cenzura, iar azi e asteptata o decizie a instantei supreme in dosarul lui Liviu Dragnea de abuz in serviciu. Sondaj HotNews. ro: Cum crezi ca vor evolua protestele izbucnite din nou saptamana aceasta?.

Locul lui Dragnea este la PUSCARIE! Oamenii ies din nou in strada, miercuri, pentru a protesta impotriva liderului PSD si a CLANULUI sau MAFIOT

Se anunta noi proteste impotriva actualei guvernari. Oamenii vor iesi in strada, miercuri, pentru a cere, din nou, demisia Guvernului Dancila, pe care il considera cel mai incompetent guvern din ultimii 28.

Locul lui Dragnea este la PUSCARIE! Oamenii ies din nou in strada, joi, pentru a protesta impotriva liderului PSD si a CLANULUI sau MAFIOT

Se anunta noi proteste impotriva actualei guvernari. Oamenii vor iesi in strada, miercuri, pentru a cere, din nou, demisia Guvernului Dancila, pe care il considera cel mai incompetent guvern din ultimii 28.

Trump si apara din nou politica de despartire a familiilor de imigranti la frontiera

Presedintele american Donald Trump si-a aparat din nou, marti, politica foarte controversata de despartire a familiilor de migranti, afirmand ca aceasta este singura optiune posibila intr-o lupta eficienta impotriva imigratiei clandestine, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )