Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Negru, atacat cu pietre in Centrul Vechi. Ce a facut vedeta de la Antena 1, inainte de asta

Playtech Playtech,
Dan Negru, atacat cu pietre in Centrul Vechi. Ce a facut vedeta de la Antena 1, inainte de asta

De cele mai multe ori, atunci cand esti o persoana publica, esti expus atat unor situatii, uneori neplacute, adr si in fata oamenilor care, nu de putine ori, din varii motive, pot deveni recalcitranti si chiar violenti. Dan Negru, atacat cu pietre in Centrul Vechi Despre Dan Negru s-a scris si se va mai scrie, . continuă pe Playtech

Dan Negru, atacat cu pietre in centrul Capitalei. Cum a scapat prezentatorul de asaltul furibund (VIDEO)

Dan Negru a trait momente pe care nu le credea posibile, chiar in Centrul Vechi al Capitalei. Vedeta a iesit sa ia pranzul cu un prieten jurnalist, venit din Istanbul, cand au fost atacati cu pietre de o de.

Vedeta Antena 1, atacata cu pietre in Centrul Vechi al Capitalei! Am fost ciuruiti!

Dan Negru a trecut prin momente nu foarte placute in weekend-ul care a trecut. Realizatorul TV de la Antena 1 s-a trezit sub o ploaie de pietre, in timp ce se plimba linistit prin Centrul Vechi al Capitalei.

Dan Negru, la 10 ani de la moartea Madalinei Manole: Noi suntem criminalii Madalinei. Noi toti, asasinii ei!

Dan Negru a scris un mesaj pe retelele de socializare, la zece ani de la moartea Madalinei Manole. Prezentatorul TV acuza.

Coronavirus Romania. Se schimba regulile in Centrul Vechi al Capitalei

A fost aglomeratie mare in weekend in Centrul Vechi al Capitalei. Mii de tineri au luat cu asalt terasele si stradutele din centrul Bucurestiului. Pe langa cei dornici de distractie, in Centrul Vechi au fost.

Noi reguli pentru terasele din Centrul Vechi al Capitalei: fara meciuri de fotbal in direct si minim 4 metri intre localuri - PROIECT

Noi reguli sunt propuse pentru functionarea teraselor din Centrul Vechi: distanta dintre localuri va fi marcata de catre Administratia Strazilor, intre terase vor fi cel putin 4 metri, iar clientii nu vor mai putea urmari meciuri la televizor.

Digi24: Tanar, in Centrul Vechi, despre coronavirus: De ce sa ne fie frica? Nu exista, doamna, asa ceva! Sunt sanatos tun, rau de tot!

Tot mai multi oameni renunta la masurile de precautie, chiar daca numarul zilnic al noilor imbolnaviri cu COVID-19 creste, iar presedintele si premierul ameninta cu noi restrictii. Centrul Vechi al Capitalei a fost plin de oameni in ultimele zile. Printre ei au fost si tineri care cred ca virusul nu exista.

Controale in Centrul Vechi al Capitalei. Politistii au aplicat amenzi de peste 200.000 de lei

Politia a aplicat amenzi in valoare de 210. 600 de lei in urma unor controale in Centrul Vechi al Capitalei, mai mult de jumatate fiind pentru incalcarea prevederilor Legii privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, iar 35. 000 de lei fiind pentru incalcarea prevederilor Legii privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

POLITIA CAPITALEI: Amenzi de peste 210.000 lei in urma controalelor din Centrul Vechi

Politistii au aplicat 57 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 210. 600, in urma controalelor din Centrul Vechi al Capitalei, unde au fost verificate 17 societati comerciale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )