Libnet.ro
UNICEF

17:30

Dan Negru, despre cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care a primit-o. Mirela Voicu: Mi s-a facut pielea de gaina

Antena3 Antena3,
Dan Negru, despre cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care a primit-o. Mirela Voicu: Mi s-a facut pielea de gaina

Dan Negru a povestit in emisiunea Voi cu Voicu care a fost si cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care a primit-o vreodata. Eram in aeroport la Cluj, este cea mai frumoasa declaratie de. continuă pe Antena3

Simona Halep, nominalizata pentru cea mai frumoasa aparitie in 2018

Jucatorea Simona Halep se numara printre cele cinci sportive nominalizate de WTA intr-un top al celor mai frumoase tinute in anul competitional recent incheiat.

Dan Negru, marturisire trista despre Andrei Gheorghe: Nu-si mai gasea locul

Dan Negru a facut o marturisire trista si despre Andrei Gheorghe in emisiunea Voi cu Voicu. Am filmat la Chisinau cu Andrei Gheorghe si lucram in aceeasi perioada, avea si el o emisiune acolo.

Dan Negru a marturisit ce i-a spus Vadim Tudor de neuitat. Era fabulos

Dan Negru a povestit in emisiunea Voi cu Voicu ce i-a marturisit Vadim Tudor in timp ce era in drum spre Ierusalim, dar si cum l-a impresionat de-a lungul timpului fostul politician. Vadim era o bomba.

Dan Negru prezinta povestea trista a unei fetite de 6 ani: Daca s-ar fi nascut acum 100 de ani viata ei ar fi fost aceeasi, tot cu vacile la pascut si cu WC in fundu curtii

Dan Negru 47 de ani) aduce in prim-plan latura tragica a Romaniei la 100 de ani de la Marea Unire. Realizatorul TV a impartasit pe Facebook povestea trista a unei fetite de 6 ani si a subliniat ca pentru o parte din cetatenii acestei tari nu s-a schimbat nimic in anii care s-au scurs.

Hagi: Romaniei ii doresc sa fie si mai frumoasa si sa investeasca in cele trei segmente sociale

Fostul capitan al echipei nationale a Romaniei, Gheorghe Hagi, a transmis un mesaj de Ziua Nationala, spunand ca isi doreste ca tara noastra sa fie si mai frumoasa si sa investeasca in cultura, sport si sanatate. El considera ca daca ne indreptam spre aceste domenii, atunci Romania va fi mult mai frumoasa decat este in prezent.

A fost aleasa cea mai buna destinatie turistica din lume in anul 2018! Are mai multi turisti pe an decat populatia Romaniei

Portugalia a fost realeasa drept cea mai buna destinatie turistica din lume pentru al doilea an consecutiv la gala World Travel Awards, care s-a desfasurat sambata seara chiar la Lisabona, potrivit EFE ci.

Magda Vasiliu, mesaj dur de Ziua Romaniei: N-avem nimic. Suntem cea mai saraca tara europeana, condusa de niste infractori

Jurnalista Magda Vasiliu a transmis un mesaj dur de 1 Decembrie, criticand discursurile pompoase si lacrimogene ale politicienilor in contextul in care Romania se confrunta cu probleme grave. Prezentatoarea TV subliniaza ca isi iubeste tara, dar nu poate trece peste faptul ca este cea mai saraca din Europa si are la conducere infractori.

Dani Alves: Disputarea meciului River Plate - Boca Juniors n afara Americii de Sud e cea mai mare rusine

Fundasul brazilian al echipei PSG, Dani Alves, considera ca disputarea meciului retur al finalei Copei Libertadores, River Plate - Boca Juniors, in afara Americii de Sud este cea mai mare rusine pe care a vazut-o, informeaza lequipe. fr.

FOTO VIDEO Imagini fabuloase de pe Transalpina, cea mai inalta sosea a tarii

Transalpina, cea mai inalta sosea a Romaniei, este inchisa in aceasta perioada circulatiei pe tronsonul Obarsia Lotrului - Valcea si Ranca - Gorj. Un clip postat pe YouTube surprinde cu ajutorul dronei cele mai frumoase imagini de pe Drumul Regelui.

Performanta istorica! Romania a terminat pe locul 4 cea mai importanta competitie de case solare din lume (FOTO)

Romania a reusit o performanta istorica la cea mai importanta competitie de case solare de pe glob, Solar Decathlon din Dubai, dupa ce echipa EFdeN, reprezentanta tarii noastre, a obtinut locul al patrulea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )