Libnet.ro
UNICEF

01:06

Dan Negru, intalnire emotionanta in aeroport: E una dintre cele mai frumoase declaratii de dragoste

Antena3 Antena3,
Dan Negru, intalnire emotionanta in aeroport: E una dintre cele mai frumoase declaratii de dragoste

Dan Negru s-a intalnit, pe Aeroportul Otopeni, cu o fosta concurenta de la Next Star, care pleca la un concurs international in Malta. inainte sa plece, pustoaica talentata. continuă pe Antena3

Descinderi la unul dintre cele mai periculoase clanuri de interlopi: Procurorii DIICOT au facut 30 de perchezitii

Perchezitii la una dintre cele mai temute grupari de interlopi din Romania. Membrii clanului Butoane au fost ridicati de procurorii DIICOT, informeaza B1 TV. Procurorii au facut 30 de perchezitii.

Liviu Pop: Bugetul pentru Educatie de anul viitor va fi unul dintre cele mai mari din ultimii zece ani

Ministrul Educatiei,Liviu Pop a declaratla Comisia de invatamant a Camerei Deputatilor, ca Bugetul pentru Educatie de anul viitor va fi unul dintre cele mai mari alocate acestui.

Legenda nestiuta din spatele cantecului Zaraza, unul dintre cele mai indragite slagare romanesti

Unul dintre cele mai indragite si cunoscute slagare romanesti, Zaraza, ascunde o legenda trista. Se spune ca Zaraza ar fi fost o bruneta focoasa, celebra in Bucurestiul interbelic, care a sf.

Washington Post despre ultimul sef al Securitatii: Alaturi de Ceausescu si de autoritara prima doamna, Elena, dl Vlad a devenit unul dintre cele mai detestate personaje din Romania

Necrologul lui Iulian Vlad publicat in presa americana difera substantial de elogiile aduse ultimului def al Securitatii de o parte a presei romanesti. Washington Post i-a dedicat sambata, 30 septembrie, un articol amplu lui Iulian Vlad, despre care a scris ca alaturi de Ceausescu si de autoritara prima doamna, Elena, dl Vlad a devenit unul dintre cele mai detestate personaje din Romania. Iulian Vlad a murit sambata, la 86 de ani.

Origini de Dan Brown, un eveniment editorial marcat de succes, dar si de numeroase controverse

A vandut mai mult de 200 de milioane de volume in lumea intreaga; cartile sale au fost traduse in 56 de limbi, iar Codul lui da Vinci, thrillerul care l-a transformat intr-un star interntional, este una dintre cele mai bine vandute carti din toate timpurile.

Romania si Bulgaria au semnat un acord care permite acordarea unor ajutoare de avarie daca una dintre tari se va afla intr-o situatie critica din punct de vedere energetic

Operatorii de transport al energiei electrice din Romania si Bulgaria Transelectrica si Electroenergien Sistemen Operator) au semnat marti un acord bilateral privind asigurarea livrarii de energie transfrontaliera in regim de urgenta pentru mentinerea sigurantei in functionare a sistemelor electroenergetice din cele doua tari. Acordul semnat la Varna Bulgaria) prevede crearea unui mecanism de ajutor de avarie la care cele doua tari pot apela doar daca inregistreaza o situatie critica in sistemul energetic national.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )