Libnet.ro
UNICEF

19:45

Dan Negru, operat de urgenta: A fost o taietura urata, dar acum totul e ok!

Antena3 Antena3,
Dan Negru, operat de urgenta: A fost o taietura urata, dar acum totul e ok!

Dan Negru, pe care telespectatorii Antenei 1 il vor vedea in aceasta seara, de la ora 21. 15, in postura de prezentator al show-ului Guess My Age Ghiceste. continuă pe Antena3

SOC! Dan Negru, OPERAT DE URGENTA! Din pacate, in urma unui ACCIDENT, celebrul prezentator TV ...

Inainte de a filma editia speciala a emisiunii Guess My Age Ghiceste varsta, prezentatorul Antenei 1, Dan Negru a fost operat de urgenta dupa ce a suferit un.

Dan Negru, OPERAT DE URGENTA! Din pacate, in urma unui ACCIDENT, celebrul prezentator TV ...

Inainte de a filma editia speciala a emisiunii Guess My Age Ghiceste varsta, prezentatorul Antenei 1, Dan Negru a fost operat de urgenta dupa ce a suferit un.

Dan Negru, la un pas de moarte. Ce a patit prezentatorul TV

Dan Negru a fost la un pas de moarte. Prezentatorul TV a mers in Orientul Mijlociu, acolo unde a avut parte de momente cumplite. Orientul Mijlociu e in cod rosu! Am ajuns joi dimineata aici.

Trei mari campioni ai Romaniei, primii concurenti ai noului show prezentat de Dan Negru FOTO

Noua emisiune de divertisment a lui Dan Negru va debuta in aceasta seara cu o editie speciala in care concurenti vor fi trei sportivi de marca.

Dan Negru a dezvaluit marele sau secret: E adevarat, l-am convins!

Dan Negru este unul dintre simbolurile televiziunii care astazi implineste 24 de ani. Anul acesta, pentru al 18-lea an consecutiv, Negru va prezenta la Antena 1 marele show al noptii dintre ani. Am.

Din 1999 si pana in prezent, Dan Negru detine suprematia audientelor in noaptea de Revelion. intamplarea care i-a asigurat succesul

Dan Negru este unul dintre simbolurile televiziunii care astazi implineste 24 de ani. Se afla in echipa Antenei 1 de la sfarsitul anilor 90 si de numele sau se leaga numeroase formate de.

300 de OAMENI UCISI de... A EXPLODAT. Dan Negru, strigat de disperare. Se afla, in vacanta, intr-o tara unde a avut loc un ATENTAT TERORIST

Dan Negru a ales sa-si petreaca vacanta in Egipt, unde, chiar in urma cu cateva zile, a avut loc un atentat intr-o moschee, in urma caruia au murit cel putin 300 de.

Dan Negru: Cristina Stamate avea sute de povesti fascinante, dar...

Actrita Cristina Stamate a murit, luni dimineata, la Spitalul de Urgenta Floreasca. Cristina Stamate avea 71 de ani. Cu putin inainte de ora 7,00, in aceasta dimineata,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )