Libnet.ro
UNICEF

21:15

Dan Negru sare in apararea lui Harvey Weinstein, producatorul acuzat de hartuire sexuala. Prezentatorul, despre una dintre actritele abuzate: E o petarda (FOTO)

B1 B1,
Dan Negru sare in apararea lui Harvey Weinstein, producatorul acuzat de hartuire sexuala. Prezentatorul, despre una dintre actritele abuzate: E o petarda (FOTO)

Unul dintre cei mai renumiti prezentatori din Romania a luat atitudine cu privire la acuzatiile de hartuire sexuala primite de producatorul Harvey Weinstein. Dan Negru, pentru ca despre el este vorba,. continuă pe B1

Dan Negru: Asia Argento e o PETARDA care acu s-a trezit ca Weinstein e hartuitor! Vedeta TV sare in apararea producatorul de la Hollywood acuzat de agresiune sexuala (FOTO)

Unul dintre cei mai renumiti prezentatori din Romania a luat atitudine cu privire la acuzatiile de hartuire sexuala primite de producatorul Harvey Weinstein. Dan Negru, pentru ca despre el este vorba,.

Cati ani de inchisoare risca Harvey Weinstein daca acuzatiile de hartuire sexuala si viol vor fi dovedite

Producatorul de film Harvey Weinstein ar putea petrece ani grei in spatele gratiilor daca femeile care il acuza de hartuire sexuala si viol vor deschide procese impotriva lui.

Woody Allen a declarat ca este trist pentru Harvey Weinstein, acuzat de viol si hartuire sexuala

Regizorul Woody Allen a declarat pentru BBC ca este trist privind situatia in care se gaseste producatorul Harvey Weinstein, care se confrunta cu numeroase acuzatii de hartuire si agresiune sexuala.

Macron ii retrage lui Harvey Weinstein decoratia Ordinul National al Legiunii de Onoare

Emmanuel Macron a inceput procedurile de retragere a Ordinului National al Legiunii de Onoare acordat lui Harvey Weinstein, dupa ce producatorul de film a fost acuzat de mai multe femei de hartuire si agresiune sexuala, informeaza The Hollywood Reporter.

Noi acuzatii de viol in cazul lui Harvey Weinstein: actrita britanicaLysette Anthonysustine ca a fost abuzata in propria casa si a anuntat politia

Producatorul american Harvey Weinstein a fost acuzat de viol de inca doua femei, pe care le-ar fi atacat la sfarsitul anilor 1980, respectiv in 1992.

Academia Americana de Film, cea care decide Oscarurile, l-a exclus intr-o sedinta de urgenta pe Harvey Weinstein

Academia de Film Americana, care acorda premiile Oscar, i-a retras titlul de membru lui Harvey Weinstein, sambata, dupa ce producatorul a fost acuzat de mai multe femei de hartuire sexuala si viol, informeaza bbc. com, citat de News. ro.

Harvey Weinstein a fost expulzat de catre comisia pentru Oscar din cauza acuzatiilor de hartuire sexuala

Organizatia din spatele premiilor Oscar a votat sa-l expulzeze pe Harvey Weinstein in urma numeroaselor acuzatii de hartuire sexuala indreptate catre producatorul de film, relateaza BBC.

Jeffrey Katzenberg: Harvey Weinstein este un monstru, dar nu e singurul / Este o haita de lupi

Harvey Weinstein, celebrul producator acuzat de violuri si hartuire sexuala, este un monstru dar cazul sau nu este unic, a afirmat luni seara una dintre cele mai importante personalitati ale Hollywoodului, Jeffrey Katzenberg, potrivit AFP.

Courtney Love, catre tinerele actrite, in urma cu 12 ani: Nu va duceti la petreceri private cu Harvey Weinstein. Ce a patit artista dupa aceasta declaratie VIDEO

Cantareata si actrita americana Courtney Love avertizase , in urma cu 12 ani, tinerele actrite de la Hollywood sa nu accepte daca Harvey Weinstein le invita la petreceri private, in cadrul unui interviu acordat acum cinci ani, pe covorul rosu.

Harvey Weinstein a fost dat afara de comisia pentru Oscar dupa scandalul hartuirilor sexuale

Organizatia din spatele Oscarurilor a votat pentru expulzarea lui Harvey Weinstein ca urmare a numeroaselor acuzatii de agresiune sexuala aparute in media. Academia de Arte si Stiinte ale Cinematografiei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )