Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Petrescu: In continuare facem minuni

Online Sport Online Sport,
Dan Petrescu: In continuare facem minuni

Dupa 1-1 pe teren propriu cu Young Boys antrenorul Dan Petrescu se arata multumit de rezultat si ingrijorat in perspectiva meciurilor urmatoare prin prisma problemelor de efectiv pe care le are. continuă pe Online Sport

Digisport: Sunt terminat psihic! Dan Petrescu a cedat nervos, dupa meciul cu Young Boys

CFR Cluj l-a pierdut in meciul de aseara si pe Vinicius, care a parasit terenul in prima repriza, accidentat. Dan Petrescu l-a folosit pe Cristi Manea, fundas dreapta de meserie, in centrul defensivei.

Dan Petrescu si nevoia de jucatori: Indiferent pe cine luam maine, pe Maradona si pe Pele, nu avem cum sa-i punem pe lista UEFA

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat joi seara, dupa meciul cu Young Boys Berna, ca este foarte ingrijorat de faptul ca nu mai are la dispozitie fundasi centrali pentru partidele din cupele europene, el precizand ca nu i s-au adus jucatori atunci cand a cerut. Petrescu a mentionat ca echipa sa a jucat mai bine decat se astepta.

Europa League: CFR Cluj vs Young Boys Berna (de la ora 22:00) Dan Petrescu: E cea mai agresiva echipa cu care am jucat noi in Europa

Dupa un debut perfect in Grupa A, CFR Cluj spera sa obtina o noua victorie europeana. Echipa antrenata de Dan Petrescu va avea parte de o misiune dificila urmand sa primeasca vizita campioanei Elvetiei, Young Boys Berna. Partida va fi LiveText pe HotNews. ro. si in direct pe Digisport 1, Telekom Sport 1 si Look Plus de la ora 22:00.

Dan Petrescu: Va fi un meci foarte dificil, Young Boys a dominat fotbalul din Elvetia in ultimii ani

Tehnicianul CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca meciul cu Young Boys Berna, din etapa a doua a grupei A a Europa League, va fi unul dificil, subliniind ca din punctul sau de vedere este cea agresiva formatie intalnita in ultimii doi ani.

Dan Petrescu, prima reactie dupa egalul cu Young Boys: Sunt terminat psihic! Sageti catre conducerea clubului

Antrenorul echipei campioane a spus, dupa egalul cu Young Boys Berna, ca este foarte ingrijorat de faptul ca nu mai are la dispozitie fundasi centrali pentru partidele din cupele europene.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2222 seconds )